| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gezegenlere takabül eden parmaklar el falındaki gezegenlerin hizasındaki parmaklardır.... başka bir soruya cevabım ritüeli verdim çünkü bir çok kitapta "cin davetleri yalın bir dille açıklanmış ve davetnamenin hemen altına dikkati çeken bir uyarı vardır>>denenmiştir... denenmiş davetler ve ritüel seronomiler batıda cd halinde satılıyo,kaldıki bir ritüel davettin sizi bu kadar rahatsız etmesine anlam veremedim... başka bir konuda şu>>neden hazıra konuyoruz? meraklı iseniz yada ne bilim uygulamacı iseniz, soruyu konuya yakışır şekilde sorar cevabınıda alırsınız!.. bir arkadaşımız daveti denedinmi diye soru sormuş. denedim yada denemedim sizi ne derece inandırır bilemem, velakin davette bulunan hüddam ve cin vb ruhların tamamı üst bilinç ve alt bilinç ten kaynaklanan varlıklardır.. aslında bu varlıklar bilinç seviyelerin katmanlarına ulaşmakla görülür!..özelikle oto hipnoz tekniği ile normal hayat arasındaki diyet ve perhiz şertlanmaları neticesinde bize görünmeleri olsalığı yüksek ... herkesin kendi fikrine saygılı olduğum kadar ,kendimede saygıyı öğrendim..seviyesiz bir soruya aynı paralellikte bir cevap beklemeyin benden... umarım doyurucu ve tatminkar olmuşumdur..farkındalığınızı çalıştırın ve size lazım olanı alın..gerisi işinize yaramıyorsa almaz-kulanmasınız...
__________________ meyteterun,yüzlerin efendisi.... |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Sn.Üstünkural... Elbetteki paylaşımlara açığım rahatsız olmak için ne gibi bir sebebim olabilir ki ? Ama sadece şunu ifade edeyim.Bu ritüeli tutana kadar deneyen bir daha iflah olmaz. İnanın yada inanmayın ama siz bu ritüeli samimiyetle uygulayın;sonuç aldığınızda binpişman olacaksınız buraya yazdığınıza... Burayı okuyan hatta inanmadığı için iddiaya girip sırf inat uğruna deneyenlerde var,ne yaptığını bilmeyip sadece aşkını elde etmek için deneyen 15-16 17 yaşlarında genç insanlarda.... Bu ritüelin bir amacı vardır her amaç için yapmaya kalkışılmaz.Her istediğimi sorarım,şunu öğrenirim,havas ilmini sorarım,aşkımı rüyamda görürüm hatta bana aşık ederim vs vs ..her amaç için olmaz bu iş...Bunu açıklayarak yazmakta fayda var... Bu tür paylaşımlara orjinal haliyle el yazması olarak 100-200 ytl gibi rakamlara üstelik uygunlanmış denenmiş ve orjinal bozulmamış haliylede ulaşabilirsiniz.. Hayır bazı arkadaşlar ulaşmak imkansızmış çok zor bulunuyormuş gibi yazmışlar... Gerçekten günümüz dünyasında halen bilgiye ulaşamıyorum aradığım kitabı bulamıyorum diyen var mı ? |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | uyarı Alıntı:
bir çocuğun kendi kendine davet yapmasının sağlıyacağı başarıda 100/0dır!..çünkü ruhunu yetiştirememiştirde ondan.. bir çocuğun süptil yani mental zekası açık olduğu için, anca bir operatör vasıtası ile bazı şeylere hükmetmesi olasıdır ki bu tür davetlerde çocukları kulananlara karşıyım.. kendi fikrimdir>>bir rütüeli gerçekleştirmek için en uygun yaş 21den 70şe kadarki olgun ruh halinde olan insaların işi olmalı..
__________________ meyteterun,yüzlerin efendisi.... | |
| | |
| Reklamlar |