Go Back   Lahuti.com > Gizli İlimler > Yüksek Büyü

Seçenekler
Alt 19-10-2008, 22:14   #1

üstünkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
üstünkural henüz daha yolun başında
A dan Z'ye gerçek davet ritüeli..

Bir hafta oruç tutunuz!vejeteryan olmak en ideal yöntem..bu süre içerisinde istediğinizi görmek dileği ile, her gece saat 12'de 302 kez _YA BASİR_ zikrini titreştirip okuyunuz....

8güne gelindiğinde "ritüel için elinizde kara ayna alıp,odanızdan içeriye girmek için sağ adımla başlayıp odanın ortasına kadar yürünüz...

Odanın merkezine gelindiğinde "yönünüz doğuya dönük halde elinizdeki kara aynayı 3adım doğuya doğru yürüyerek "alt bilinç varlıkları çağırmak için aynanın arkasına "hudam-ifrit,cin vb neye niyet ediyorsanız o varlığın adını yazınız..

Aynayı yere konuz ve 3 adım sırtınızı dönmeden geri geri geliniz...

Sonra tebeşirle bir'birinin kuyruğunu ıssıran iki yılanı daire haline dönüşetürecek şekilde çiziniz..

Çiziminiz bitikten sonra 7 ayetel kürsi okuyunuz,her okumada ayetel kürsünün nefesi içe çekilir...

DİKKAT!>daire çizimin başında ve ritüelin sonuna dek dairenin içinde kalınız,yoksa başınıza iş alırsınız...

RİTÜEL davet işlemi için artık hazırsınız... Siz çizdiğiniz dairedeyken,dışarda kalan kara aynaya karşı bir kutsama işareti yağınız..
kutsama işareti jüpiter parmağı ve uranüs parmağı bitişik bir halde aynaya karşı ruhsal sağaltım yaparak kutsama yapınız....

İşaret parmağınız ruhsal gücünüzü yükseltirken,orta parmak uranüs
te gücü dengeleyecektir...

Kutsama bittiğinde sırtınızı aynaya çevirin..

Sırtınız aynaya dönükken vahşi bir yaratığın elinde ip olduğunu,bu ipin ucu aklınıza bağlanmış halde, diyer ucuda vahşi olan varlığın elinde olsun..a

Anlatıklarım size saçma gelebilir,velakin neye işaret etiğimi anca "okült tecrübeye sahip olanlar neye işaret ettiğimi anlayacaklardır.......

Sizin burda yapacağınız şey,varlığa yoğunlaşıp aklınıza bağladığı ipi çözmek .

İp çözülür çözülmez akıl eşiğini aşşacağınızı göreceksiniz....

Akıl eşiğini aştıktan sonra siz başka boyut ve düşünce olacaksınız.

Artık boyuta geçiş yapmış bulunmaktasınız,bundan sonra aynanın arkasına yazılı adı davt edip bir süre içerisinde size görünecektir...

ritüelin başından sonuna dek> defne yaprağı çiğneyiniz...

Reklamlar
Alt 20-10-2008, 00:28   #2

ARZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3
ARZU henüz daha yolun başında

Allah akıl fikir versin ne diyim size.Burada sadece meraktan cinlerle irtibata geçmek isteyen bir çok kişi var ve sizin bu yazdıklarınızı okuyup denemeye çalışıcaklar.Siz yazdığınız bu yöntemi denedinizmi denediysenizde gelenler neydi gerçi geldiklerinide sanmıyorum gelselerdi şu anda siz burda olamazdınız.Yazdıklarınızda bir çok eksiklikler var ama yinede bunu kalpten isteyipde çağırmaya çalışanları düşünemiyorum çünkü karşılarına nasıl bir varlıkların çıkıcaklarını bilmiyorlar.Lütfen denemeyin akıl sağlığınızın yerinde kalmasını istiyorsanız.Sizi doktorlarda kurtaramaz hatta ve hatta hacı hocalarda.Onlar sizin bir gel demenize gelirlerde git demenizle gitmezler bilginiz olsun.
ARZU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-10-2008, 17:48   #3

üstünkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üstünkural henüz daha yolun başında

yukardaki ritüelde, akıl eşiğini atlayaarak dönüşümlü sembol tekniği kulanılmıştır..sırtın aynaya dönükken aynanın karşında olduğunu hisederek -görerek kutsama yapılır...

Alt 31-10-2008, 06:06   #4

onlinesifa henüz daha yolun başında

Alıntı:
üstünkural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
RİTÜEL davet işlemi için artık hazırsınız... Siz çizdiğiniz dairedeyken,dışarda kalan kara aynaya karşı bir kutsama işareti yağınız..
kutsama işareti jüpiter parmağı ve uranüs parmağı bitişik bir halde aynaya karşı ruhsal sağaltım yaparak kutsama yapınız....

İşaret parmağınız ruhsal gücünüzü yükseltirken,orta parmak uranüs
te gücü dengeleyecektir...

Kutsama bittiğinde sırtınızı aynaya çevirin..
selam

paylaşım için teşekkürler ancak gezegenlerle ilgili parmakları nasıl kullanacağız. yani kutsama işlemi için? hangi parmağın hangi gezegene bağlı olduğunu bilmiyoruz ki? biraz daha açarmısınız lütfen...

teşekkürler.

Reklamlar
Alt 31-10-2008, 13:04   #5

oguz3259 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 5
oguz3259 henüz daha yolun başında

Şimdi eğer böyle bir daveti siz uyguladı iseniz burada nasıl yazabiliyorsunuz ?

Bunu yazabilecek cesareti nereden alıyorsunuz ?

Bu ritüeli doğru veya yanlış olarak bazı genç tecrübesiz insanların kullanacak olma ihtimali bile sizi rahatsız etmiyor mu ? Hiç mi endişe etmiyorsunuz ?

Bence siz bu ritüeli hiç uygulamadınız.Uygulamış olsanız burada bu şekilde paylaşırken daha seçici davranırdınız.

Tamam gerçi böyle bir ritüeli yapacak kadar cesur bir insandan her şekilde korkulabilir...En azından detaylarınıda doğru olarak paylaşıp olası mağduriyetlerin önüne geçseydiniz daha iyi olmaz mıydı ?

Hatta burada o kadar ince detaylar var ki.Mesela bu yöntemi gerçekten ve samimi olarak deneyen ve bu ritüeli mutlaka ıssız metruk bir mahalde yapanın başarısız olma ihtimali yok gibidir;başarı deyince yanıltmasın başarısızlığın başarısı.

Hadi yaptık ve geldiler...eee..ya sonra ne olacak ?

Yaw ben sizi çağırdım ama denemek içindi..hmm ok..tamam gidin şimdi mi diyeceğiz ?

Peki siz ne tavsiye edersiniz,ne diyelim ? Ya da gelenler bize ne gibi bir yardımda bulunabilirler ?

Ön hazırlık aşamasını yaşamadan bu tür ritüelleri yapmak sizcede çok rahatsız edici değil mi ?
--------------------
Paylaşalım ama sonundan değil önünden alarak gidelim.Yoksa bizler bu ülkede daha çok cinci hoca yetişmesine katkıda bulunmuş olacağız,ne dersiniz ?

Konu oguz3259 tarafından (31-10-2008 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
oguz3259 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2008, 13:50   #6

EyLüL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyLüL dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışEyLüL dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
HABABYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu ritüeli doğru veya yanlış olarak bazı genç tecrübesiz insanların kullanacak olma ihtimali bile sizi rahatsız etmiyor mu ? Hiç mi endişe etmiyorsunuz ?

Bence siz bu ritüeli hiç uygulamadınız.Uygulamış olsanız burada bu şekilde paylaşırken daha seçici davranırdınız.

Tamam gerçi böyle bir ritüeli yapacak kadar cesur bir insandan her şekilde korkulabilir...En azından detaylarınıda doğru olarak paylaşıp olası mağduriyetlerin önüne geçseydiniz daha iyi olmaz mıydı ?

Hatta burada o kadar ince detaylar var ki.Mesela bu yöntemi gerçekten ve samimi olarak deneyen ve bu ritüeli mutlaka ıssız metruk bir mahalde yapanın başarısız olma ihtimali yok gibidir;başarı deyince yanıltmasın başarısızlığın başarısı.

Yaw ben sizi çağırdım ama denemek içindi..hmm ok..tamam gidin şimdi mi diyeceğiz ?

Peki siz ne tavsiye edersiniz,ne diyelim ? Ya da gelenler bize ne gibi bir yardımda bulunabilirler ?

Ön hazırlık aşamasını yaşamadan bu tür ritüelleri yapmak sizcede çok rahatsız edici değil mi ?
--------------------
Paylaşalım ama sonundan değil önünden alarak gidelim.Yoksa bizler bu ülkede daha çok cinci hoca yetişmesine katkıda bulunmuş olacağız,ne dersiniz ?
Aynı fikirdeyim...
EyLüL isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2008, 16:05   #7

onlinesifa henüz daha yolun başında

arkadaşlar, kimse yapsın veya deneyin sonra bana puan verin dememiş arkadaş, denemiş veya denememiş bu sizi neden okadar rahatsız ediyor ya.... forumda benzeri şeyleri bulamazsanız bu arkadaşı haksız çıkarırız ama forumda onlarca benzeri şeyler var siz neyin peşindesiniz. endişe eden işi olmayan veya şüphede kalan yapmasın o kadar yani... bri bir şey deyince hemen saldırıya geçiyorsunuz, sakıncalı bir konu ise forum yetkiileri önlemi alır konuyu kapatır siler veya başka bir şekilde engeller siz yerinizde rahat durun...

Alt 31-10-2008, 16:51   #8

HATRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HATRED henüz daha yolun başında

Alıntı:
HABABYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

--------------------

zaten sormak istediklerini bilenler davet ederler merak edenlerinde sormak istediği şeyler mutlaka vardır....bilgisayardan film izlemek için onu cd Rom a takman gerekir demi....sen diyomki ben film cdsi felan takmim film cd sini aldığım yer gelsin taksın ben hazır izlim ölede olmaz...zararına gelince herkes denemesin burası paylasım yeri ihtiyacı olanlar mutlaka olacaktır insanları bişiler paylasmaktan soğutmayalım rica ediyorum....

Reklamlar
Alt 31-10-2008, 17:17   #9

EyLüL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyLüL dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışEyLüL dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
onlinesifa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar, kimse yapsın veya deneyin sonra bana puan verin dememiş arkadaş, denemiş veya denememiş bu sizi neden okadar rahatsız ediyor ya.... forumda benzeri şeyleri bulamazsanız bu arkadaşı haksız çıkarırız ama forumda onlarca benzeri şeyler var siz neyin peşindesiniz. endişe eden işi olmayan veya şüphede kalan yapmasın o kadar yani... bri bir şey deyince hemen saldırıya geçiyorsunuz, sakıncalı bir konu ise forum yetkiileri önlemi alır konuyu kapatır siler veya başka bir şekilde engeller siz yerinizde rahat durun...
Siz neden karşı görüşlerden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Herkes her şeyi alkışlamak zorunda mı?
Bu bahsi geçen mesajda dikkat ederseniz eleştiriden çok farklı bir bakış açısı var ve birtakım eksikliklere dikkat çekiyor.
Bu kimilerini vazgeçirir belki de,
belki de tereddütü olan,sırf meraktan böyle bir işe kalkışacak birkaç kişiyi engeller...
Konu kapatılacak veya silinecek değil siz rahat olun...
Bırakın herkes düşündüğünü yazsın.
EyLüL isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2008, 18:01   #10
-YASAKLI-

Tecrübe Puanı: 0
dicle henüz daha yolun başında

onlinesifa denemeye hazır bile allah'ım sen sakla bekle ya RABBİM akıl fikir ver.
dicle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009