| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: yasanılası yerde Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dans ekibinin hazin sonu:)) sitedeki bazı arkadasları deşifre etmek istemezdim ama sonuna kadar izleyip tanıdıklarınızı yazın benden bu kadar ![]() ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | siyah bereli sirius turuncu giyen ihram x) aa dur su gumus rengi giyende secret shadow mu yoksa x)) otekini hic cikaramadim haha öldüm burda x)))) Konu teoka tarafından (19-04-2008 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: cift |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | nası yani bu karede bu siteden birileri mi var
__________________ "Resulüm! Biz seni alemlere rahmet olarak gönderdik." (Enbiya 107) "Ya Ali, sen bana, Harun'un Musaya yakınlığı gibisin. Ancak benden sonra peygamberlik yoktur.." (Buhari) |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bak suzie deşifre etmeye basladı ama sonlara dogru bir kaç arkadası daha göreceksiniz hem sen nereye kadar gizlenecem sanıyodunki ihram ![]() ![]() ıssız ada intikamı ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | nie söyledin ki ben valizimi hazırlamıştım ada için. sana ponponlu terlik bile almıştım. hem de en kırmızısından
__________________ "Resulüm! Biz seni alemlere rahmet olarak gönderdik." (Enbiya 107) "Ya Ali, sen bana, Harun'un Musaya yakınlığı gibisin. Ancak benden sonra peygamberlik yoktur.." (Buhari) |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en sağdaki benim aynen ben saç sakal karışık, parçayıda dedem bestelemiş şeri şeri leydi |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yok öyle hedef sasırtmaca maiadam ben acıklıyorum odaya sonradan giren adam maiadam ![]() |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bunlar gerçek mi yaa ağzım açık kaldı ne olur bişey söyleyin
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zuhal sen şakamı sanıyosun ![]() hepsi gercek orjinaller...öyle sanalda gizem yapmak ha ben böööle cıkarırım ortaya ![]() |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | puhahaha gümüş renkli kopuk yaf bilakis ta kendisiiii yakından gördüm ordan biliyorum ahahayttttttt ![]() ![]() ![]() efenin üzeirndeki bluzun aynından bende de var ![]() ![]() ay çok güldüm Konu Gizdüşüm tarafından (19-04-2008 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |