| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | darda kalan birine yardım arkadaşlar çok darda olan dualarının kabul edilmesini isteyen birine neler tavsiye edersiniz neler okumalı yapması kolay neticesi kesin bildiğiniz bir şeyler var mı? |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iş içinse salavat aşk içinse çevirgel yok birinin dönmesi içinse büyü yahut hepsini kapsayan dua şahmeran.yok sevgili istiyorsanız uygun taşlardan faydalanın.. |
| | |
| | #3 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: cennet
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: "severek ayrılanlar" diyarından.....
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çözülmez düğümü çözermiş Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim* (Kimki bu salavatı 51kere gece yatmadan yada uykudan uyanınca okursa olmazı olur hale getirir çözülmez dügümü çözer) bende siteden almıştım,birkaçgündür okuyorum işlerim iyiye gidiyor Allaha şükür
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ne alaka ya dardayım demiş arkadaş derdini bilmediğimiz için fikir yürüttük iyi ya hangi derdi var söylememiş abartmayın ne günde kaldık yollar sunduk.. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Kardeşim yasin suresini oku,bir hafta içinde 70 adede tamamla, Her mübine geldiginde mübin duasını oku 7 defa.Her mübin de,mübin duasından sonra baştan başla.Okumaya başlamadan evvel niyetinle okumaya başla.okumaya başlamadan önce 2 rekat namaz kıl.Dua Yalnız ALLLAHA O dilemedikten sonra kurumuş bir yaprak dahi düşmez.Rizası olmayan hiç şey için okumamanı tavsiye ederim.selametle |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tarif biraz karışık olmuş sanırım .önce abdest alıp niyet edilir sonra yasini şerif okumaya başlanır.mübin kelimesine gelince orda durup 7 defe mübin duasını okuyup tekrar yasini şerifin ilk başına döner ve yeniden okumaya başlar birinci durup okuduğu mübin duasına gelince durmaz ve okumaya devam eder ikinci mübin duasına gelince yine durup mübin duasını 7 defa okur tekrar başa döner yaniden yasini baştan okuyarak böylece kaç tane mübin kelinesi varsa onları bu şekilde sırasıyla okuyup bitirir. yane her mübin duasını okuduktan sonra her defasında yasini şerifin tekrar başına dönüp baştan okuması şartı var değilmi? yanlış anlamadıysam. bunu bir komşum da duydum yapmış istediği olmuş. benim de kızım yaptı istediği oldu.... sizlere tavsiyem duayı okumadan istediğinizi tekrar tekrar düşünün ve o isteğinizi heveslenip coşacağiniz kıvama kendinizi getirin ,bütün duygularınızla arzulayın o istek ve arzuyla ya allah deyip dileğinizi sicacık duygularla dileyin ve hemen sıcağı sıcağına duanızı okumaya başlayın ,aradakı farkı göreceksiniz . önemli olan o duygu ve hisleri harekete geciçmek. tıpkı çocukların aldığı oyuncağa sevincinin içtenliği gibi bu çok önemli ben hep böyle yapıyorum. allaha içinizin mutluluğuyla ulaşırsınız işler ters gitse bile . zorluklardan ağlamak yerine öğrendiğimiz tecrübelerden dolayı mutlu olmayı bilmenin keyfini sürmekte marifet. |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Gülnaz ağzına diline sağlık ne kadar güzel ve içtenlikle yazmışsın bende okuyacağım.Teşekkürler.
__________________ Dostunu Çok Kuvvetlendirme Ki Düşman Olunca Onu Yenebilesin |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hepinize teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda deniycem |
| | |
| | #10 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Bu şekilde okumak isteyen 2 Rekat namaz kılsın,Niyeti ne niyet ederek başlasın,Yasin suresinde 7 yerde mübin duragı vardır.Her bir mübine gelince 7 mübin duası okunur tekrar başa dönülür,2 ci mübine geldiğinde 7 mübin duası okunur tekrar başa dönülür..Bu şekilde 7 Mübin duragında 7 mübini okursun.7 nci mübin duragında 7 mübin dusını okuduktan sonra yasin suresi baştan sona okunur..Okuma tamamlanınca duanı yaparsın kardeşim... | |
| | |
| Reklamlar |