| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | davetname genel istek üzerine davetnameyi upload ettim buyrun... http://rapidshare.com/files/11416908..._Davetname.pdf |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş ellerine sağlık bu kitap meshur ddavetname mi |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | slm bu link ingilizce nasıl aççağımızıda tarif etsen |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | majisyen, olmuyor bu!merak ettim şimdi.bi el atıversen. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | linke tıladığında gelen yerden aşağıdakı free butonuna tıklıyorsunuz daha sonra sayı saymasının bitmesini bekliyorsunuz çıkan yerdeki 6 harften kedi olanları yazıyorsunuz daha sonra dosya indiriliyor...gooleden rapidshare indirme resimli diye aratırsanız resimlerle anlatımıda bulabilirsiniz buraya koymaya gerek yok sanırım... |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok sağol kardeşim allah razı olsun. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | davetnameyi yükledim ama açamadım anlamıyorum yardım lütfen |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/8.x/8.0/enu/AdbeRdr80_en_US.exe yukarıdaki linki kopyala ve adres çubuğuna yapıştır. ileri butonuna tıkla ve programı indirerek bilgisayarına kur.. daha spnra tekrar dene.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dosya pdf dir aşağıdaki linkten açmanız için gerekli programı indirip bilgisayarınıza kurunuz... http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | majim ya ben tıklamasam olmazmı alerjim varda linklere karşı ![]() |
| | |
| Reklamlar |