| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Davetten önce okunacak dua Önce 7 kes Fatihayı şerif okunur, sonra Bismillahirrahmanirrahim aksemtü aleyküm eyyühel ümvar - ellezine fi hazel mekan en ten azilu ve Tenserafu fi hazel .................................................. ....... ve davairi bi hakkı Tarşin (2 defa) mernuşin (2) revşin (2) barişin(2) elardü bi küm .............. .......................................... .................... .................... ........................... ............................... .............................. ve lehu menarü elhavan(2) el acele (2) essaatlü (2). Tabii vermiyorum tüm duayı |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | neden yazmıyorsunuz anlamadım? şifrelimi yoksa nasıl tamamlıyacağız? |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hangi davetten once sanirim eksik okumussun |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Davet cin davetidir. Açık bölümlerde tarifler ve dualar tam yazılmıyor kurallar gereği. Tam tarifler için özel bölüm var. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayatinda hic davet yaptinmi cok merak ettim |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | özel bölümlere bizi almıyorlar sen bilgi sızdır ordan bize anlaşalım ![]() oralara nasıl giriliyor anlamadım ben? özel olduğumu kanıtlayabilrim? |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: evren içi bir yerde
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | konuyu dağıtıcı mesajlardan kacınalım... |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | teoka abi ama giremiyoruz o bölümlere ben anlamadım onu sordum.konuya ulaşmak istedim.özel bölümlere nasıl gircezki? |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben hic merak etmiyorum ozel bolumlerde ne var diye. |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: evren içi bir yerde
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | özel bölümle ilgili forumda çok konu var onları okuyunuz yinede kafanıza takılan sorularınız varsa pm le bana sorabilirsiniz konu yeterince dağıtıldı lütfen bu uyarımı dikkate alın.konuyu dağıtmadan bilgi alışverişine devam edebilirsiniz. |
| | |
| Reklamlar |