| | #21 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #22 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Benim yazacaklarim burada belki bir kac kisiyi iyice cileden cikaracak, fakat bazen en güzel yardim hic yardim etmemektir!!!! Sana ne dua ne hoca nede psikolog tavsiye ediyorum. Sana tek tavsiyem: Yarin sabah 10 parmaga sahip olan ellerini yika, halazir ekmegini cigneyebilen dislerini fircala, Allah´in yarattigi güzellikleri görebilen gözlerine rimelini sür, seni tasiyan bacaklarina pantolonunu giy ve basini bu soguklarda sokabildigin evinden cik ve en yakin hastaneye git. Orada herhangi bir ic hastaliklari bölümüne git, eger gücün yeterse kanser hastalarinin bulundugu bir bölüme git ve her nefes icin verdikleri mücadeleyi ve cektikleri izdirabi seyret ve ondan sonra tekrar hayatindan gel burada sikayet et. Dedigim gibi, bazen insanlarin (ben kendimde dahil) nankörlügümüzü birilerinin bize hatirlatmasi öyle güzel bir sifa kaynagi oluyorki, sikayet ettigimizin yarisi kadar acaba sükrediyormuyuz diye kendimizi bir sorgulamamizi sagliyor. Umarin bir an icinde olaylara bu pencereden bakabiliriz. Herkese sevgilerle...
__________________ "Senin bilgin ancak karsindakinin anlayabildigi kadardir" | |
| | |
| | #23 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Austria / Tirol
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Alıntı:
Kardesim; Önce ise Nickinden basla.. Daha aydinlik bir nick bul kendine.. Sabahleyin Kalkinca Güzel bir kahvalti yap güzel bir müzik esliginde kos veya yürü. Ugursuzluk ve lanet Kimsenin Üzerinde olmaz.. Insan Onlari kendine ceker.. Kovalarsan giderler.. -------------------- Karanligin gölgeleri hayata bir cözüm getiremez. Hintliler ahira bir fil getirdiler. Ahir da karanlikti. Daha önce hic fil görmemis köylüler Karanlikta fil i anlatmaya koyuldu. Biri Hortumunu tuttu;fil bir borudur dedi. öbürü Kulagini yakaladi;fil bir yelpazedir dedi.. Hülasa Kim Neresini yakaladiysa " Fil budur " dedi.. Birisi Bir Mum yaksaydi Böyle mi olurdu ?..
__________________ Gercek : Yalanlarin türevidir !... Konu Göktürk tarafından (19-11-2008 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| | #24 | ||
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
-------------------- Alıntı:
Konu darkshadows tarafından (19-11-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | ||
| | |
| Reklamlar |
| | #25 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sevgili kardeşim Sana yardım ALLAH tan gelir kulundan degil,Aciz ve caresiz kulları sana nasıl yardım etsin, Sıkıntılarını dertlerini ona anlat, Yoktan var edene, Alemlerin RABBİNE, Her gece dua et, Her daim ALLAH de, Dilinden düşürme,ALLAH ALLAH her an her yerde, bir kaç güne kalmadan degişikleri farkedeceksin, ALLAH cc hu yaratan yoktan var eden, Bir adım at önce sen yaklaş ALLAHA..selametle |
| | |
| | #26 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sevgili kardeşim, Ben de seninle hemen aynı durumdayım. Duygularını düşüncelerini anlayabiliyorum. Hayatım uzun süredir dediğin gibi lanet mi diyim, karabulut mu diyim, peşpeşe aksilikler içinde geçti ve halen daha öyle. Pozitif düşünce içinde ol dendi, şanssızım deme, ben çok şanslıyım dendi. Öyle dedik olmadı, olmadı ve de olmadı. Psikiyatriste gittim , ilaç kullandım. Sadece beni biraz olsun teskin ediyor. Olumsuzlukları fazla düşünmemeyi sağlıyor. Ama sadece o kadar. Maddi ve manevi tam bir yıkım içindeyim. Ölmeyi çok düşündüm ama Allah'ın bana verdiği canı sadece O alır dedim ve öyle diyorum. Sana yardım etmeyi çok isterdim ama benim de yardıma ,bana rehberlik edecek biri veya birilerine veya öğretilere ihtiyacım var . Daha doğrusu var mı ? Bir arkadaşıma sorunlarımdan bahsettiğimde bana şunu dedi " sana sadece, kendin yardım edebilirsin " Belki de yardım istediğimiz o esrarlı güç bizde, ama biz farkında değiliz... |
| | |
| | #27 | |
Slm, eger yazdiklarimi bastan önyargi ile degilde, biraz iyi niyet ile okumus olsaydin, eminim cevabin biraz daha farkli olabilirdi. Halazir yazdiklarimin arkasindayim ve simdi tahmin ettigimin dogrulugundan dahada emin oldum. Kardesim sen burada ne duymak istiyorsun??? Eger "vah vah...bende ayni durumdayim vs vs... tüh tüh.... evet en berbat sensin....ah..ah..." duymak istiyorsan, dersinki Arkadaslar benim teselliye ihtiyacim var. Ama zaten arkadaslarin coguda seni teselli etmeye yönelik bir seyler yazmis. Ben sagligin bir bütün oldugunu en az senin kadar iyi biliyorum ve saglik konulari meslegimle tamamen iliskili. VAZ gec!!! Kendine acimaktan VAZ GEC!!! Ruhi bir bunalimdasin ve bu yüzden hayatinda olan kücükte olsa güzellikleri göremezsin. Insanlarin sana teselli vermeleri su durumunda sana bir yarar saglamiyor. Dedigim gibi bazen en iyi yardim hic yardim etmemektir. Sen o kadar cok kendi kendine acima duygularina girmissinki, resmen duygu sömürüsü yaptiginin farkinda bile degilsin. Burada intihar etme imalarinda bulunarak ne kadar cok insanida zor durumda biraktigini bildigin halde ayni sekilde devam ediyorsun. Hatta öylesine kendine acimaya odaklanmissinki, kanser hastalarinin bile izdiraplarini kendinin altinda görüyorsun. Senin cok iyi bir terapiye ihtiyacin var. Kendinle yüzlesmen lazim. Henüz yasin genc, daha fazla böyle acitasyon girdabinda kendini heba etmeden en dogru yola bas vurarak sagligina kavus. Ikide bir Allah´i suclamanin bir alemi yok. Önce bir kendimizi elestirmeyi ögrensek, herhalde bir cok zorun aslinda hicte zor olmadigini anlariz. Sana saglik ve öz elestiri gücü temenni ediyor ve hic unutmamani tavsiye ettigim bir MEVLANA sözüyle noktalamak istiyorum: "Ne ararsan kendinde ara!"
__________________ "Senin bilgin ancak karsindakinin anlayabildigi kadardir" | |
| | |
| | #28 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | canım Allah bir an önce yardımcın olsun |
| | |
| Reklamlar |
| | #29 | |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
http://www.nekibu.com/videolar/tv/the-secret.html zira biz hayatımızdan pek çok şey bulduk . dua ve zikir konusunda da anlattığım ve evrenin düzeni bu şekilde evrenin ve düzenin nasıl işlediğini anladığın zaman bu kadar huzursuz olmayacaksın. ziraa hepimizin uçurumun kenarına gelip hep mi ben dediğimiz zamanlar çok oldu.evet bazen herşey başaşağı gidiyor. ama direnip doğru düşünmeye başladığında ibre birden değişiyor. sana kitapların yazdıklarını değil yaşadıklarımı yazıyorum. sen istersen sohbet ederiz. sana yardımcı olup hayata bakışını biraz değiştirmen için yardımcı olmak isterim. zira buradaki insanların çoğu da seninle aynı psikolojide bazen en tavana vurduğum dediğin an da sıçrama tahtasıdır. kendine acımayı önce bırak. yoksa hiç bi şey değişmiycek hayatında. sürekli aynı şeyleri yaparsan aynı şeyleri elde edersin. ksura bakma vah tühün hiç bir işe yaradığını görmedim şimdiye kadar vah vah demiycem. topla kendini silkelen ayağa kalk. kendinin ve yapabileceklerinin farkına var. sana senden başka kimse yardımcı olamaz. burdaki herkese kendinden başkası yardımcı olamayacağı gibi . ya sendeki gücü bulacaksın ya da sürekli buz dağlarına çarpmaya devam edeceksin. olay bu kadar basit Herkese de önyargıyla yaklaşma onlar olaya kendi pencerelerinden bakıyor. ve kimse eğri bi şey söylemiyor. hepimiz aynı şekilde düşünemeyiz bu mümkün değil. Bu arada Nergiz abla hoşgeldin özledim seni )) | |
| | |
| | #30 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
o zaman konulara bakış açın değişir mutlaka... cehennem konusunda antremanlıyım demişsin...eğer o kadar kolay olsaydı herkes biraz antreman yapıp öyle giderdi...ama öyle kolay değil..kafirlerde saltanat içinde bir dünya hayatı yaşıyorlar ama bu onlar için cennet antremanı sayılmıyo.. dediğim gibi yaradılış gayemiz üzerine yoğunlaş ve bu soruyu kendine sor sürekli.. "ben ne amaçla dünyaya gönderildim...ölüm kaçınılmaz bir son ise ölümden sonra hesap vereceğim mutlaka "" bunlara yoğunlaş
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! | |
| | |
| Reklamlar |