| | #31 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Canim sag ol bende seni cok özledim. Pek göremedim girdigim zamanlar. Eskisi kadar SIK giremiyorum. Kucak dolusu selamlar tatlis..
__________________ "Senin bilgin ancak karsindakinin anlayabildigi kadardir" |
| | |
| | #32 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bir çok insan senin için güzel öneriler sunmuş ama sen herkese bir laf yetiştirme çabasına girmişsin bu sana bir fayda kazandırmaz daha çok stres edinirsin sadece bu. Sana dürüstçe şunu söyleyebilirim ki; hayatı mutlu kılabilecek bir yazılı formül yok, böyle bir moda girme sakın; daha da karamsar bir ruh haline bürünürsün, neleri zan'edinirsen onlar ile yaşarsın zaten ki; herşey senin kendi dirâyetin ile doğru orantılı, ilk başta az yada çok; sadece güzel bakmaya çalış yaşama, önce kendini reforma sokmaya çabala birilerini yada birşeyleri yargı yada eleştiri yapmaya çalışma, bu sana bir getiri sağlamaz daha fazla siyah renkler yükler. İyi düşün iyi olursun, inş'Allah güzel gider tüm yaşamın. |
| | |
| Reklamlar |
| | #33 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #34 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Hayatta tesadüf diye bi şey yoktur. bunu anla olur mu.başına gelenlerin %10 u olaylar %90 ı senin olaylara karşı tutumundur. bunu ben demedim. bi antropolog söylemiş ve bunu 10 sayfa kadar da açıklamış . silinmesine gerek yok konu alta gider zaten. ama tutumunu değiştirmzsen kimsenin sana yardım edebileceğini sanmıyorum. yardıma kapalısın. terapi zaten insan iniş çıkışlar yaşadığında lazımdır. ayrıca o kadar tepki gösterilecek bi durum da değil. madde imkanlar yeterli olsa keşke herkesin sürekli görüştürüğü bi terapisti olsa ama malesef ülkemizdeki imkanlar buna müsait değil. dediğim gibi sitede ara bari kendi çözümlerini bul. başka da yapacak bi şey kalmadı. |
| | |
| | #35 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | allahın izniyle her şey düzelir arkadaşım sende şaşar kalırsın
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #36 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | her insan gibi senin de kendi çıkmazların var..kördüğüm olmuşsun..!akıl vermeyi hiç sevmem..durumunu "beyin fırtınası" metoduyla merak kendince anlamak istersen benimle sohbet etmeni tavsiye edrim.:!en azından senin anlattıklarını paylaşırım samimice..ve dostça..kardeşça! inşallah düzelir hallerin..! |
| | |
| Reklamlar |
| | #37 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
hala oyle, tuttugum her dal kiriliyor, islerim ters gidiyor. hastalik, borc issizlik hepsi stres yapiyor. ama sizler varsiniz. hala yasiyorum oyle veya boyle. yasamak guzel sey. veren belli olduguna gore, kahrida hos lutfuda hos. belki size cok buyuk nimetler verilecek ama vakti daha gelmemistir. sabredin ve halinize sukredin lutfen. sizi ben bilmem bir baskasi bilmez ama seni senden iyi bilen ve annenden daha sefkatli Rabbim var. O na guven dertler gelir gecer. Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermez. demekki sen digerlerinden guclusun ondan dolayi imtehaninda zor olabilir. Burada oldukca fazla dua var yine internetten bulabilirsin. Vakia suresi gibi bir hazine var. yattigin yerden hayal kurarak sende dunyada degismez. Senin durumunu benim durumuma benzettigim icin yazdim. aslinda bende kalabaliklar arasinda yalnizim ama O buyuktur. arasisira dinler motive olurum. | |
| | |
| | #38 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | benim tavsiyem elinizden geldiği kadar dua okuyun.. rabbimiz her zaman bizimle barberdir ve dua edilenin duasına icabet etmeyi beklemektedir.ii allah çokca sabırlar versinnn..ibadet etmeyi de unutmaa.. ASR süresinin mealini oku... iman eden ve salih amel işleyenler muhakkakki kurtuluştadırr.. rabbim hayırlı olanı verecektir sizee.. sahipsiz değilsiniz.. şeytanın istediği pozisyona gelmeyinn.. umutsuz olmayınn.. allah herzaman heryerde mutlaka bizimledir...dua ile kalınız |
| | |
| | #39 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kardeş ne yaparsan yap ölümü dileme ben diledim ölüm kapıma ansızın gelldi çok acı verici ve korkutucu ölüm kolay bişe değil ben oanda çok yalvardım allahım yok ölmeyi istemiyorum dedim korktum isteme ölüm zordur agırdır benden demesi |
| | |
| | #40 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | darkshadows.......sen hepimizin 24 saat gül bahçesinden gül derlediğimizi mi düşünüyorsun? gece ne kadar karanlık olursa olsun sabaha ermeye mahkumdur... |
| | |
| Reklamlar |