Go Back   Lahuti.com > Eğlence > Serbest Kürsü

Seçenekler
Alt 17-11-2008, 23:42   #1

baharakka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
baharakka yakında ünlü olacak gibi
dedikodu ve merak!!!!

Dedikodu ve merak bir hastalıktır bana göre..2 kisi biraraya gelince - ki daha fazla insan olursa haz artar- o an orda olmayan birilerini cekistirmek, kudurmuscasina elestirmek , agzindan kopukler sacarak yerden yere vurmak , alay etmek , neden 10 kaplan gucunde keyif werir insana ? ???
Bazılarımız cok meraklı olur genetikmidir bu durum işte tartışılır.üstüne vazıfe olmayan herşeyi merak ederler.kimdir..nedir..ne yapmıştır..diye..vs..örnekleri cogaltabılırız..

Reklamlar
Alt 18-11-2008, 00:17   #2

YASMINNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
YASMINNN henüz daha yolun başında

bu tasi üzerime alindim sebebine gelince söyle aciklayim ! isim yokta seni merka edip senin dedi kodunu ypacak halim yok kusura bakam bir kac konu da samimiyetine güvenip, inanip sakay la takildiklarimdan bahsediyorsun zannedersem öyle anladim hic bir kasti durum yok ortada konulari gözünü acip okursan kendime bile yazdim ve bir cok kisiye hepimiz güldük maksat buydu zaten lahuti oyunlarina acilmis bir konu ! ama bilemezdim sakadan anlamicani kaldiramicani daha dogrusu insan gibi özelden uyarip saka kaldiramadigini ifade etseydin anlardim özür diler konuyu kapatirdim ama kendini cok önemsiyorsun birakta baskalari önemsesin ! bu konunun geregi yoktu bir saka icin ama cvp istiyorsan bikmadan yazabilirim ! hemde ben ve dedi kodu tanidigim insanlarin ne yaptigi beni ilgilendirmezken hic tanimadigim birinin hemde internette özel hayati beni hic baglamaz ister yalniz ol ister baskasiyla ! dikatini cekerim ayni cinsteniz seni kendime alacak halim yok öyle degilmi !
ki benim sana ne kastim olsun saygi duyardim biraz önceye kadar yasindan dolayi simdi ise kiniyorum ! dedi koduymus bir allahin kulu cikipta desin yasminnn bana baharakkanin adini andi diye o zaman hakliymis dicem ! bu kadar da olmaz pes yani diyorum baska birsey demiyorum kendimi ifade edememisim sana baya zamandir ayni konulari tartisiyoruz bir nevi sohbet ediyoruz insanlari taniyamiyorsun halen demekki kimsenin lafinda sözünde degilim ben burasi bir site bazen saka bazen hüzün bazen bilgi ilim herseyi paylasiyoruz bunlari nerelere cekmissiniz de haberim yokmus !

neyse ben kimsenin ne yaptigini merak etmiyorum özel hayatinda beni hic mi hic ilgilendirmiyor birisine birsey demek istersem lafi dolandirmam ben direk söyleyebilecek kadar olgunun ve acik sözlüyümdür

SAKA dan anlamadigini ifade etseydin bu draje komik duruma düsmezdin yinede allah yolunu acik etsin

allaha yakin bana uzak ol ! umarim aydinlanmisindir dedigim gibi kendini fazla önemseme insanlarin senden daha önemli isleri var !

.............................................

ha bu laf banaysa ki bana yani belli isimde yazsaydin tam olurdu

tekrar tekrar kiniyorum seni böyle bir konu geregi duydugun icin ve

günah almaktan allaha havale ediyorum
YASMINNN isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-11-2008, 00:20   #3

Alıntı:
YASMINNN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu tasi üzerime alindim sebebine gelince söyle aciklayim ! isim yokta seni merka edip senin dedi kodunu ypacak halim yok kusura bakam bir kac konu da samimiyetine güvenip, inanip sakay la takildiklarimdan bahsediyorsun zannedersem öyle anladim hic bir kasti durum yok ortada konulari gözünü acip okursan kendime bile yazdim ve bir cok kisiye hepimiz güldük maksat buydu zaten lahuti oyunlarina acilmis bir konu ! ama bilemezdim sakadan anlamicani kaldiramicani daha dogrusu insan gibi özelden uyarip saka kaldiramadigini ifade etseydin anlardim özür diler konuyu kapatirdim ama kendini cok önemsiyorsun birakta baskalari önemsesin ! bu konunun geregi yoktu bir saka icin ama cvp istiyorsan bikmadan yazabilirim ! hemde ben ve dedi kodu tanidigim insanlarin ne yaptigi beni ilgilendirmezken hic tanimadigim birinin hemde internette özel hayati beni hic baglamaz ister yalniz ol ister baskasiyla ! dikatini cekerim ayni cinsteniz seni kendime alacak halim yok öyle degilmi !
ki benim sana ne kastim olsun saygi duyardim biraz önceye kadar yasindan dolayi simdi ise kiniyorum ! dedi koduymus bir allahin kulu cikipta desin yasminnn bana baharakkanin adini andi diye o zaman hakliymis dicem ! bu kadar da olmaz pes yani diyorum baska birsey demiyorum kendimi ifade edememisim sana baya zamandir ayni konulari tartisiyoruz bir nevi sohbet ediyoruz insanlari taniyamiyorsun halen demekki kimsenin lafinda sözünde degilim ben burasi bir site bazen saka bazen hüzün bazen bilgi ilim herseyi paylasiyoruz bunlari nerelere cekmissiniz de haberim yokmus !

neyse ben kimsenin ne yaptigini merak etmiyorum özel hayatinda beni hic mi hic ilgilendirmiyor birisine birsey demek istersem lafi dolandirmam ben direk söyleyebilecek kadar olgunun ve acik sözlüyümdür

SAKA dan anlamadigini ifade etseydin bu draje komik duruma düsmezdin yinede allah yolunu acik etsin

allaha yakin bana uzak ol ! umarim aydinlanmisindir dedigim gibi kendini fazla önemseme insanlarin senden daha önemli isleri var !

.............................................

ha bu laf banaysa ki bana yani belli isimde yazsaydin tam olurdu

tekrar tekrar kiniyorum seni böyle bir konu geregi duydugun icin ve

günah almaktan allaha havale ediyorum
eskilerin bir sözü var..yarası olan gocunur..neden üstüne alındın gercekten anlamadım..seninle bir problem yaşamadık aslında kimseyle yasamadım burada.neden alındıgını dogrusu cok merak ettim şimdi..genel bir konu bu..alındınsanda muhakkak sebebi vardır..takma kafana böyle seyleri.cünkü ben hic bir şeyi kaile almıyorum..

Alt 18-11-2008, 00:29   #4

Alıntı:
baharakka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eskilerin bir sözü var..yarası olan gocunur..neden üstüne alındın gercekten anlamadım..seninle bir problem yaşamadık aslında kimseyle yasamadım burada.neden alındıgını dogrucu cok merak ettim şimdi..

neden alindigimi söyleyim shadowla yakistirma yapmistim bir kac kere skayla bunun adini dedi kodu koyduysan helal olsun

ayrica yarasi olan gocunur lafi ben köpek degilim lafini bil ve ben sana ne derece saygili yazdiysam sen ayni sekilde cvp ver

kadin hamamina cevirme ortaligi istersen !

kim senin lafini dedikodunu yapsin onu anlayabilsem zaten mantiksiz bir konu ben yada baskasi

herkesin dedigim gibi senden önemli isi var

evet bir problemimiz yoktu benim hic kimseyle problemim yoktur sanal ortamda neyi paylasamicam

.........................

ayrica lafin kimeyse direk konus o zaman yanlis anlamalara sebep vermezsin o zaman

özür dilemicem cünkü senin sucun sahsi problemlerini konuya dökersen herkes kendine pay cikarir !

buna cvp bile vermemeliydim ama saka icin yanlis anlasildigimi düsündüm

neyse mod arkadaslar silsin artik msj larimi

Reklamlar
Alt 18-11-2008, 00:38   #5

Alıntı:

neden alindigimi söyleyim shadowla yakistirma yapmistim bir kac kere skayla bunun adini dedi kodu koyduysan helal olsun

ayrica yarasi olan gocunur lafi ben köpek degilim lafini bil ve ben sana ne derece saygili yazdiysam sen ayni sekilde cvp ver

kadin hamamina cevirme ortaligi istersen !

kim senin lafini dedikodunu yapsin onu anlayabilsem zaten mantiksiz bir konu ben yada baskasi

herkesin dedigim gibi senden önemli isi var

evet bir problemimiz yoktu benim hic kimseyle problemim yoktur sanal ortamda neyi paylasamicam

.........................

ayrica lafin kimeyse direk konus o zaman yanlis anlamalara sebep vermezsin o zaman

özür dilemicem cünkü senin sucun sahsi problemlerini konuya dökersen herkes kendine pay cikarir !

buna cvp bile vermemeliydim ama saka icin yanlis anlasildigimi düsündüm

neyse mod arkadaslar silsin artik msj larimi
ne seni nede bahsettiğin shadowu tanırım.artı burada kimseyi tanımam.neden böyle alınganlık gösterdiğini hala anlayamadım.kendin bir yakıştırma yapmışsın ve kendin yazdıgın şeyin üstüne alınmışsın.2li atışma yapalım diye acmadım ben bu konuyu.genel bir konuydu..sanırım sen yaptıgının yanlış oldugunu yanı bu yakıştırmanın yanlış oldugunu anladın ki üstüne fazlaca alındın..şahsi konu yaşamam icinde sizlerle bir paylaşımım olması gerek ki..ben sizlerle böyle bir paylaşımda bulunmadım..burada serbest kürsüde her acılan konular insanların şahsi konularımı?lütfen bir düşün öyle yaz..

Alt 18-11-2008, 00:42   #6

Alıntı:
baharakka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne seni nede bahsettiğin shadowu tanırım.artı burada kimseyi tanımam.neden böyle alınganlık gösterdiğini hala anlayamadım.kendin bir yakıştırma yapmışsın ve kendin yazdıgım şeyin üstüne alınmışsın.2li atışma yapalım diye acmadım ben bu konuyu.genel bir konuydu..sanırım sen yaptıgının yanlış oldugunu yanı bu yakıştırmanın yanlış oldugunu anladın ki üstüne fazlaca alındın..şahsi konu yaşamam icinde sizlerle bir paylaşımım olması gerek ki..ben sizlerle böyle bir paylaşımda bulunmadım..burada serbest kürsüde her acılan konular insanların şahsi konularımı?lütfen bir düşün öyle yaz..

ya özür dilerim tamam fazlaca alingan oldum galiba yukarda sanki baska birsey okumustum simdi bakinca baska birsey görüyorum neyse hakkini helal et neden böyle anladim bilmiyorum tekrar özür dilerim sahsi yazin olarak gördüm sanki bir an kusura bakma artik silinir birazdan eminim

Alt 18-11-2008, 00:44   #7

Alıntı:

ya özür dilerim tamam fazlaca alingan oldum galiba yukarda sanki baska birsey okumustum simdi bakinca baska birsey görüyorum neyse hakkini helal et neden böyle anladim bilmiyorum tekrar özür dilerim sahsi yazin olarak gördüm sanki bir an kusura bakma artik silinir birazdan eminim
peki..şeker yasmınnn..sevgiler..

Alt 18-11-2008, 00:44   #8

Medcezir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3
Medcezir yakında ünlü olacak gibi

bu ne şimdi ee insanların alınacağı tarz başlıklar atarsan dikkat çekersin ikinizde ikili tartışmayı bırakın konu daha fazla uzamasın zaten anlamsız bir konuydu genel açılmış bir başlık ama çokta dikkat çekici benim bile hoşuam gitmedi

Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim

sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene
AŞKOLSUN!!!
Medcezir isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 18-11-2008, 00:49   #9

Alıntı:
mameky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu ne şimdi ee insanların alınacağı tarz başlıklar atarsan dikkat çekersin ikinizde ikili tartışmayı bırakın konu daha fazla uzamasın zaten anlamsız bir konuydu genel açılmış bir başlık ama çokta dikkat çekici benim bile hoşuam gitmedi
burası forum sitesi ve benim yazdıgım bölüm serbest kürsü degilmi?sizin icin anlamsız olabılrı ..bir cok anlamsız konular acılıyor ama hic bir kimse hoşuna gittimi gitmedimi diye belirtmiyor..ilginc geldi ben yazınca neden böyle oldu şimdi..

Alt 18-11-2008, 00:49   #10

the_frost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

the_frost henüz daha yolun başında

Tartışmayı biyere bağlıyacaksınız umarım bu mesajların burda kalacağını hiç sanmıyorum çünkÜ

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009