| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | dedikodu ve merak!!!! Dedikodu ve merak bir hastalıktır bana göre..2 kisi biraraya gelince - ki daha fazla insan olursa haz artar- o an orda olmayan birilerini cekistirmek, kudurmuscasina elestirmek , agzindan kopukler sacarak yerden yere vurmak , alay etmek , neden 10 kaplan gucunde keyif werir insana ? ??? Bazılarımız cok meraklı olur genetikmidir bu durum işte tartışılır.üstüne vazıfe olmayan herşeyi merak ederler.kimdir..nedir..ne yapmıştır..diye..vs..örnekleri cogaltabılırız..
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu tasi üzerime alindim sebebine gelince söyle aciklayim ! isim yokta seni merka edip senin dedi kodunu ypacak halim yok kusura bakam bir kac konu da samimiyetine güvenip, inanip sakay la takildiklarimdan bahsediyorsun zannedersem öyle anladim hic bir kasti durum yok ortada konulari gözünü acip okursan kendime bile yazdim ve bir cok kisiye hepimiz güldük maksat buydu zaten lahuti oyunlarina acilmis bir konu ! ama bilemezdim sakadan anlamicani kaldiramicani daha dogrusu insan gibi özelden uyarip saka kaldiramadigini ifade etseydin anlardim özür diler konuyu kapatirdim ama kendini cok önemsiyorsun birakta baskalari önemsesin ! bu konunun geregi yoktu bir saka icin ama cvp istiyorsan bikmadan yazabilirim ! hemde ben ve dedi kodu tanidigim insanlarin ne yaptigi beni ilgilendirmezken hic tanimadigim birinin hemde internette özel hayati beni hic baglamaz ister yalniz ol ister baskasiyla ! dikatini cekerim ayni cinsteniz seni kendime alacak halim yok öyle degilmi ! ki benim sana ne kastim olsun saygi duyardim biraz önceye kadar yasindan dolayi simdi ise kiniyorum ! dedi koduymus bir allahin kulu cikipta desin yasminnn bana baharakkanin adini andi diye o zaman hakliymis dicem ! bu kadar da olmaz pes yani diyorum baska birsey demiyorum kendimi ifade edememisim sana baya zamandir ayni konulari tartisiyoruz bir nevi sohbet ediyoruz insanlari taniyamiyorsun halen demekki kimsenin lafinda sözünde degilim ben burasi bir site bazen saka bazen hüzün bazen bilgi ilim herseyi paylasiyoruz bunlari nerelere cekmissiniz de haberim yokmus ! neyse ben kimsenin ne yaptigini merak etmiyorum özel hayatinda beni hic mi hic ilgilendirmiyor birisine birsey demek istersem lafi dolandirmam ben direk söyleyebilecek kadar olgunun ve acik sözlüyümdür SAKA dan anlamadigini ifade etseydin bu draje komik duruma düsmezdin yinede allah yolunu acik etsin allaha yakin bana uzak ol ! umarim aydinlanmisindir dedigim gibi kendini fazla önemseme insanlarin senden daha önemli isleri var ! ............................................. ha bu laf banaysa ki bana yani belli isimde yazsaydin tam olurdu tekrar tekrar kiniyorum seni böyle bir konu geregi duydugun icin ve günah almaktan allaha havale ediyorum |
| | |
| | #3 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #4 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
neden alindigimi söyleyim shadowla yakistirma yapmistim bir kac kere skayla bunun adini dedi kodu koyduysan helal olsun ayrica yarasi olan gocunur lafi ben köpek degilim lafini bil ve ben sana ne derece saygili yazdiysam sen ayni sekilde cvp ver kadin hamamina cevirme ortaligi istersen ! kim senin lafini dedikodunu yapsin onu anlayabilsem zaten mantiksiz bir konu ben yada baskasi herkesin dedigim gibi senden önemli isi var evet bir problemimiz yoktu benim hic kimseyle problemim yoktur sanal ortamda neyi paylasamicam ......................... ayrica lafin kimeyse direk konus o zaman yanlis anlamalara sebep vermezsin o zaman özür dilemicem cünkü senin sucun sahsi problemlerini konuya dökersen herkes kendine pay cikarir ! buna cvp bile vermemeliydim ama saka icin yanlis anlasildigimi düsündüm neyse mod arkadaslar silsin artik msj larimi | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
ya özür dilerim tamam fazlaca alingan oldum galiba yukarda sanki baska birsey okumustum simdi bakinca baska birsey görüyorum neyse hakkini helal et neden böyle anladim bilmiyorum tekrar özür dilerim sahsi yazin olarak gördüm sanki bir an kusura bakma artik silinir birazdan eminim | |
| | |
| | #7 | |
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bu ne şimdi ee insanların alınacağı tarz başlıklar atarsan dikkat çekersin ikinizde ikili tartışmayı bırakın konu daha fazla uzamasın zaten anlamsız bir konuydu genel açılmış bir başlık ama çokta dikkat çekici benim bile hoşuam gitmedi
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | burası forum sitesi ve benim yazdıgım bölüm serbest kürsü degilmi?sizin icin anlamsız olabılrı ..bir cok anlamsız konular acılıyor ama hic bir kimse hoşuna gittimi gitmedimi diye belirtmiyor..ilginc geldi ben yazınca neden böyle oldu şimdi..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Tartışmayı biyere bağlıyacaksınız umarım bu mesajların burda kalacağını hiç sanmıyorum çünkÜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| Reklamlar |