| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Dedikodu Yapalım Mı ??? Hadi yukardakinin dedikosunu yapalım Bakalım kim kime ne diyecek ///////////////////////////////////////////////////
__________________ “Bana tepeden bakarsaniz, bir aptal görürsünüz. Bana asagidan bakarsaniz, tanrinizi görürsünüz. Bana tam karsimdan bakarsaniz, kendinizi görürsünüz” |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ramazandan sonra yapsak? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sen yapmayabilirsin hopbidik ![]() mammon666 yı bar çıkışı zil zurna 2 şahısla elele çıkarken yakalamışlar , gencim güzelim herkesi üzerim lütfen çekmeyin diye kameralara saldırdığı masum halk tarafından korkuyla anlatıldı papparazi işi oldu bu biraz
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #4 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Sağol nymph ama hiç bardan çıkarken öyle zilzurna sarhoş olduğumu hatırlamam ![]() ![]() ![]() asparagas haber bunlar arkadaşlar inanmayın ![]() ![]() /////////////////////////////////////////////
__________________ “Bana tepeden bakarsaniz, bir aptal görürsünüz. Bana asagidan bakarsaniz, tanrinizi görürsünüz. Bana tam karsimdan bakarsaniz, kendinizi görürsünüz” | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | forumun bütün moderatörleri otobanda son sürat giden arabaların önünde maraton koşusuna cıktılar...soluğu edirne sınırında aldılar..baş admin hızını alamayıp viyana kapılarına kadar dayandı..... |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | flash flash flash modlarin gizli hayatlarini buldum ! yeteneklilermis ! ![]() ![]() ![]() hatta koltukta oturan da da liderleri
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Gizli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Denizeros ve Lucky formdaki bütün cincileri toplayıp organize suç örgütü oluşturmak, üyelerin dini duygularıyla oynayıp sevgililerinizi döndürürüz diyerek topladıkları euro ve marklarla yurt dışına kaçmışlardır.olay yargıya intikal ettiği için tanık cinlere susma yasağı getirimiş ayrıntılı bilgi elde edilememiştir ))uff ne çetrefilli bi dedikodu oldu bu )) |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ne güzel dedikodular çıkartıyormuşuz biz meğer ortaya hayran kaldım valla ben de böylelikle yeni olmanın avantajını yaşayıp kimin nasıl olduğunu öğreniyorum olaylar süper gerçekten bu kadarı benim bile aklıma gelmezdi forumda kimler varmış meğer ![]() ![]() ![]() ////////////////////////////////////////////////////
__________________ “Bana tepeden bakarsaniz, bir aptal görürsünüz. Bana asagidan bakarsaniz, tanrinizi görürsünüz. Bana tam karsimdan bakarsaniz, kendinizi görürsünüz” |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gizli kaynaklardan elde edilen bilgilere gore zemheri akil hocasini 2 ye ayirmis ve yolda bi cocuga carpip onu 15 m firlatmis zemheriyi acimasiz ve merhametsiz olarak tanimlayan kadinlar kogusu sakinlerinden hicbiri zemheriyi tanidiktan sonra hayatta kalamadi ! gardiyan kalp krizi gecirdi ve tam zemherinin yemegini veririken veremedi !!!
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... |
| | |
| | #10 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
)) çocuk da sanırım uçuş deneyi yapıyordu küllü iftira o bana çarptı kader mahkumu olarak sokulduğum cezaevinde tv uzatma kablosuyla nedense bütün kadınlar tek tek sırayla kendini astı. olaya bi anlam veremedim,gardiyana Allah rahmet eylesin kendi gitti gördüğünüz gibi hepsi basının uydurması melek gibiyim ben )) Ama Denizeros için aynı şeyi söyleyemiycem, hatta 150 kadar cinin sorgusu halen devam ediyor, yakında gerçekler su yüzüne çıkacaktır )) | |
| | |
| Reklamlar |