| | #11 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sevgili uğurböceği aslında çok basit bir yöntem bence ihtiyacı olanlar bi denese çok güzel olur bizde sonucunu öğrenmiş oluruz
__________________ insan sevebildiği kadar insandır |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence de..yapılması cok kolay ama etkisi dendiği gibiyse eğer süper... |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | düşünür belki ama..küsseniz düşünüp düşünmediğini öğrenemezsiniz bence |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben deneyeyim bu gece..size bildiririm..:d -------------------- Ssevginin dehseti ne şekild eolacak..bakalim.. Konu baharakka tarafından (09-10-2008 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende deniceml bakalim sonuclar yarin
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar biraz ciddi yazılar yazın bunlar çok saçma |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | wodoo büyüsü diye geçer bu.. bilenleriniz vardır,herşeyi büyüyle hallederdi onlar. etkisini görenler var.. yine bununla birlikte yatagının baş ucuna sevdiginin resmini raptiyeliyosun,seni görecek şekilde. o da aklından çıkmamasını sağlıyormuş.. |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehrinde Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar baş taraftaki yorumlar çok enteresandı resmen yatak kavgası yapılmış yatağı müsahit olanlar yapsın olmayanlar yapmasın en doğrusu bu
__________________ |
| | |
| | #19 | |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tam olarak nasıl pekı kaan anlatır mısın..benim anlattığım gibi yapılırsa ne olur pekı etkı mı olmaz ters mı teper |
| | |
| Reklamlar |