| | #21 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Dehşetle sevilir az kullanılmış bekar erkeK ![]() ![]()
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| | #22 | |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hee yapın yapın hemen gelir )) hatta bi kısım da buğday koyun yanına ilişkiniz bereketli olur bi nar tanesi kadar çocuğunuz olur , kazan koyun bi de altına da bi eşyasını üstüne de bi taş sözünüzden çıkmasın )) bende daha ne fikirler var böyle sorun siz bana söylerim |
| | |
| | #24 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
bayağ takip etmişsin ve bayağı içine dokunmuş belliki ![]() ben aklıma geleni anında düşünmeden yazarım..hesaplayıp uğraşıp ukalalık olsun dur bi alay ediyim şununla diye yazmam..sen böyle algılıyorsan o senin düşünce tarzındır
__________________ feel my heart beat | |
| | |
| Reklamlar |
| | #25 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ Fate NeveR EnDs | |
| | |
| | #26 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayal alemınde_ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bencede ılgınc ne alakası var bır duası yok mu pekı |
| | |
| | #27 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yatağınızın altına bir bardak su koyup bıraz boşluk kalacak şekşlde icine de sevdiğinizin resmini yüzü yukarı gelecek şEKİLde koyarsanız sizi çok severmiş..bu yatağa çekermiş o kişiyi...yani hep aklında olur muşsunuz sizi istermiş denemedim duydum..büyle birşeyi deneyen var mı demişsin bildiğin halde sen neden denemiyorsunda başkasına soruyorsun |
| | |
| | #28 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nymph denilen arkadaş...senin neyini takip edeyim..evet cok veciz konuşuyosun okudukca okuyasım geliyor.!!!!!!!!!! mecburen sayfaları okurken karsıma cıkıyorsun....bide dusunmeden yazarım demişşin marıfet gıbı bellı zaten..dusunsen yazmassın o lafları..artık sana bısey yazmayacagım..sevıyen oldukca dusuk o anlasılıyor... BIRKAN adlı arkadas sen de denesene demıssın..bı kere burda bırı bısey yazdıgında dıgerı uyarıyor sakın yapma soyle bır tehlıkesı var dıye..her duydugumu nıye uygulayım..belkı tehlıkelı belkı farklı bısey basıma gelecek..burda bılen arkadaslara akıl danıısyorum..paylasım yerı degıl mı...sız nasıl bı akılla soruyosunuz kı ..soracagına denesene ..ıyı laf..burda her bısey anlatana anlatacagına uygula dıyo musun...o kadar bılıyosan kendın yap dıyo musun.. ..neyse sıze uzun cevap vermeye gerek yok ..ne kadar bılırsen bıl karsındakının anlayacagı kadardır bılgı dıye bosuna dememıs mewlana hz leri... nypp mı nedır o arkadasla sıze basarılar dılıyorum |
| | |
| Reklamlar |
| | #29 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | canım bebeğim resmi başucumda duruyo ne dersin yeterlimi.ayrıca benim yatağımda yerle bitişik ve alttaki bazasıda öyle sandık gibi olanlardan değil.napalım .olsun
__________________ BİR GÜN BANA YAŞATTIĞI ACILAR İÇİN ALLAHA ŞÜKREDECEĞİM.BİLİYORUM |
| | |
| | #30 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bu tarif daha öncede verilmişti. Büyü olarak geçiyor, Ayrıca iki tarif daha verilmişti yine burada, Birisi sevdiğinin resmini ayak ucundan sana bakacak şekilde raptiyelemek, Diğeri resmi sabundan bir bebek yapıp içine koymak ve yavaş yavaş eritmek ti. Ki sonuncusunun ölüm için tasarlanmış ancak etkisi olmayan bi büyü olduğu söylenmiş, Mevcut yazılan büyü ile ilgili de su içine mi yoksa sirke içine mi konacak tartışması çıkmış ve sonuca bağlanamamıştı.... Büyü ve maji gibi öğretiler ve kavramlar aptalca gelebilir belki ancak bazıları zihinsel enerjiyi yoğunlaştırmak üzere yapılır ve gerçekten feci derecelerde etkilidir... |
| | |
| Reklamlar |