| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Delma Hastalığını Bilen Var mı? derma hastalığını bilen varmı? -------------------------------------------------------------------------------- derma diye bir cilt problemi varmış yara üzerine mürekkeple bir dua yazılıyormuş ve bu hastalık geciyormuş şifa tedavisini bilen varmı yda başka yöntemleri paylaşabilirmisiniz ben bir yöntem anlatayım siğil tedavisi bir adet incir dalının parcasını (ayetel kürsü okunmuş)alıp ucunu yakın ve siğilin üzerine sürün ikinci bir teknikte acı stü olan bitkileri siliğie sürmek tir yardımlarınızı bekliyorum saygılar bu yeni konuyu astroloji bölümünde aömışım sonradan farkettim özür dilerim |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Guest
| Sedef,siğil vs vs hastalıklarının genel adı gibi birşey galiba. Tedavide sağlık ocakları daha çok işe yarar bence |
|
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | özürdilerim amaevet ama bir krem veriyorlar bir işe yaramıyor annem 1 senedir aşındırmadığı doktar kalmadı ve hastelık iyleşmiyor tersine ilerliyor bende son care bide bu yöntemi deneyim deddim bien yoksa bie bir kitap adı yada ulaşa bileceğim ona benzer konularda bir bilgi verebilirlerse çok makbule gececek saygılarım la |
| | |
| | #4 | |
| Guest
| Alıntı:
| |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
| Guest
| tedavi için reikiyi kullanabilirsiniz,kundalini reiki 1-2-3 alarak şifa verilebilir... tabi kundalini reiki 1-2-3'ü almak bayağa pahalı bir işlem,reiki master size bu enerjiyi bedava vermiyor ancak "bazı sitelerde" bedava kundalini reiki dağıtımı var.. isteyenlere link verebilirim,gerçi insiye yollayan master şu sıralar ortalarda pek yok ama girdiği sıralarda eminim yardımcı olacaktır... kundalini reiki 1-2-3'ü aldıktan sonra istediğiniz kişiye şifa dağıtmaya başlayabilirsiniz |
|
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | reikiyle ilgilenmeye başaldım ama çok pahalı ya |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bencede çok pahalı o sitenin linki verebilir misin? hexagram.bizde site site dolaşıp kendimizi insiye ettirmenin yolunu ararız.hayır anlamadığım şey böylesine bi enerjiyi niye satılığa çıkarıyorlar ne var sanki bizim gibi meraklılara da el verseler?yada cüzi bi miktar olsa bi güzellik yapsalar
__________________ Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | antalyada 100 ytl ye veriyorlarmış |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Ankarada da var 100 ytl veren bi tanıdığım ![]() 100 de çok abi,ben şimdi telepati yoluyla kendime bi master çağırmaya çalışıyorum,hayatımın bi döneminde öğreneceğim yapacağım,istiyorum kaç yaşında olursam olayım,bi gün reiki yapacağım. ve öğrendikten sonrada enerjisini uygun gördüğüm insanlara el vereceğim bende para istemeyeceğim.düşünsenize insanın içinde ki enerjinin farkına vardıktan sonra ki gözünde ki sevinci o sevinci görebilmek adına yapıcam bunu.
__________________ Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | ankarada ki kişiye ulaşmamı sağalarmısın pm atarmmısn bana |
| | |
| Reklamlar |