| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Demateryalizasyon, sözcük anlamıyla maddilikten çıkma, madde niteliklerinin yitirilmesi anlamına gelmekte olup, Spiritüalizm’de “ruhun etkisiyle fiziksel bir oluşumun beş duyu ile algılanamaz duruma dönüşmesi” olarak tanımlanır. Terim spiritüalistlerce genellikle şu iki fenomeni belirtmek üzere kullanılır: Medyumdan çıkan ektoplazmanın duyularla algılanabilir duruma gelmesinden (materyalizasyonundan) sonra, tekrar algılanamaz duruma gelmesi. Kimi fiziksel medyumluk deneylerinde rastlanan, medyumun vücudunun tümünün veya bir bölümünün geçici olarak maddi özelliklerini kaybetmesi, ortadan kaybolması. Ortadan kaybolan şeyin herhangi bir eşya olması durumunda fenomen aspor ( asport) adını alır. Kaybolan eşyaların kimi zaman başka yerlerde ortaya çıktıkları ileri sürülür. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Yok olma yani hıı x) Demateryalizasyon u gerceklestirebilenler var mıdır acaba .. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yok olmak hiçlik demek.sanırım burada faz değiştirme hali oluyor.kaybolmuyor ya geçici süreliğine görünmez oluyor diyor yada başka bir maddeye dönüşüyor diyor
__________________ ezildim özüm çıktı içtim düzeldim |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | başka bir maddeye dönüştüğü nerde yazıyor ben mi uykusuzum diye algılayamadım işte bunu da algılayamadım eğer bir eşyaysa başka bi yerde de ortaya çıkıyor diye yazmışlar. Neyse artık ben böyle bişye şahit olursam irkilir kalırım heralde okuyunca bile insan ürperiyor |
| | |
| Reklamlar |