tesekkürler...
Yapılacak işlemler:Akşam 8:00 ile 12:00 arası abdestli olarak yatsı namazından sonra bir bardak suya ve kendi üzerine gelecek şekilde 1 fatiha 3 ihlas (bütün geçmişlere hediye) 7 istiğfar 3 salavat-ı şerif okunur ve ardından şöyle niyet edlir. YA RABBİ Üzerime Musallat olan veya edilen her türlü sihir büyü,nazar,bağlılık her ne türlü derdim ve sıkıntılarım varsa acele benden tamamen çözülüp gitsin ve birdaha bana kimse birşey yapamasın diye niyet edildikten sonra 21 fatiha 9 ayetel kürsi 11 ihlas 7 felak 7 nas okunduktan sonra 17 salavat-ı şerife okunur ve bütün dertlerinden kurtulmak üzere yukarıdaki dua tekrar edilir . Bu işlem 3 gün arayla 3 kez yapılacak bunu yaparken şunlarıda yapmayacaksınız. El Bağlamak0- Kol Bağlamak- Yüz Üsttü Yatmak-Sol Elle Yiyiyp İçmemek-İki El Apış Aarasında Uyumamak- Kafanıza Göre Okumak Okunmak veya Okunmuş Birşey Yemek İçmek-Keyfi İkindi Namazından Sonra Uyumak-Namazı Terketmek.
Konu Mira tarafından (08-09-2009 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
tesekkürler...
Emegine saglik, guzel bir paylasim bu surelerin zaten bilindigi gibi bir cok etkisi var..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
paylaşım çok güzel...
namazı terketmek yapılmayacaklar arasında.demekki bunu namaz kılmayanlar yapamıyor öylemi?
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
hepsi güzel dualar işe yarayacağına eminım.kafanıza göre okumamak demıssın devamlı okduğumuz Yasın ve zıkırler falan var bu sure zarfında bunları okumayacakmıyız?
Peki suyu icecekmiyiz? Suyun akibetini merak ediyorumonu belirtmemissin
![]()
Namaz sona erince hemen onun ardından mı,yapılacak seccadeden kalkmadan?ve o suyu namazda yanımızda mı bulundurucaz,
okuduktan sonra içecekmiyiz veya ne yapıcaz.
ama ben solağım istesemde sağ elimi kullanamıyorum ki![]()
suyu ben içtim kendim yaptım bunu çok etkili geldi bana inşallah sizin içinde öyle olur herşey RABBİMDEN