| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Denenmiş ayırmak için. Denenmiş yazdım çunku denedim ve oldu ancak sunu belirteyim hakikaten hak edilmiş bi ayırmaydı bence Allah canımın yanmasına cevap verdi .. hak etmeyen kimseye yapmayın tutmaz zaten unutmayalım her sey ama her sey Yuce Rabbin izniyle.. gece çok gec saatte niyet edilir isimleri söylenir birbirlerinden nefret etsinler ayrılsınlar asla birbirlerini görmek konuşmak istemesinler kedi köpekten beter olsunlar gibi kötü seyler soylenir :P ve ya manül c.... okunur çok sayıda belli sayısı yok. Eksik yazdım uygulamayın die.. Yasakmış sitede tarif vermek yani tam değil yukarda söylenecek söz. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beddua ediyoruz yani |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mmm bedduamı ediyoruz ayırıyoruz işte muzibin katli vacip valla ben yaptım yaptıgım insan daha beterini hak ediyo ona beddua etmiyorum Rab be havale ediyorum ve goruyorum ki cezasını cekiyor Ayrıca her ne olursa olsun bela ve bedduadan kaçının insanın hayatını allak bullak eder bu sozcugu anmamak şaka yı bırakın zikretmemek en hayırlısıdır uzak durulası bie kelimedir. Hiç 1 koşulda kullanmayın derim. |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | olsun...insanlari ayirmak bizleri ilgilendirmemesi lazim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kişisel tercih oldugunu dusunuyorum. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | düsünme inan |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aklimla kalbim 1 : ) |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ya da allahından bulsun demek lazım.allahtan iyilik gelse de her zaman..vazgectım..kör seytanlarından bulsun demek en iyisi bu durumda |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hey toplayın kendinizi ayırmak ne demek biz kimizde insanları ayırıp yuva yıkabiliyoruz? |
| | |
| | #10 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ama bazıları gerçekten hak ediyoo..yinede allahından bulsunlar demek ve kenara çekilmek en iisi |
| | |
| Reklamlar |