abdestlimi olmak lazım bidearapçasınımıyazalım türkçesinimi paylaşım içinteşekürler
abdestlimi olmak lazım bidearapçasınımıyazalım türkçesinimi paylaşım içinteşekürler
Şemayı aynı şekilde avucumuzamı çizicez?
Türkçe yada arapça yazılması fark etmiyormu?
Konu üstünkural tarafından (04-02-2009 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
tükenmez kalem kullansak olur dimi..
sag ele sol la nasil yazcam :S
Adın vardı yüreğimde oysa sevdikçe çoğalttığım
Bir ıslak sevişmede ölmeli tüm sözlerim artık en derin mavilerde
Yüreğime vurduğun kilitlerde hasrete ayaz düşlerimi soldurmadan
Bir cennet düşlemekti koynunda aşk.
Bir fotoğrafa bakıp sessiz intiharlar biriktirdim karanlık sancılarda
Bunca yıl ipi bağlı bir kuklanın repliksiz oyununda bir garip figürandım.
Seni seviyorum dedikçe yamalı kefenler giyindim imkansızlıklarında
Ölmeye yüzümüz olsun diye aşkımızı hep o bebek halinle bıraktım.
Kanadım şahdamarımdan yakın bu k..... sevdanın ustura kesiğinde
Yinede utandırmadım aşkımızı sahte sevgililerde
En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır." (Araf 180)
bu etkili bir istihare , ancak daha kısa ve daha 5 dakka da olan ve netice alınabilinecek istihare var. tabiki bu istihareyi yapacak olan iyi anlaması lazım .. belki bilirsiniz . adı tesbih istiharesi ...
Ey yüzünü ay ışığı çizmiş çocuk
Gönül bağladım sana...
Sen ki kör,sağır ve dilsiz olma...
Hainlikler karşısında...
Bunları yazacaksın deyil mi
Kalem tutunca...?
bazan düşünüyorumda teredüt gerçekten bir çok işi aksatıyor..bir tılsımı sağ ele çizmek zor olmasa gerek...
diyerkonumuz ise lütfen tılsımı çizeken olacağını hisedin...bu duygu okey masasına otururken arkadaşlarınızı oynun başında iken yeneceğinizi hisetmek gibi bişey...onun için tılsımı hazırlarken doğal güçlerin sizde doğanın üstüne çıkana kadar devam edin...mesela yeni bir işe girerken ki heyecan ile ustalaştığınız işteki duyguyu karşılştırın..
gördünüz arada bayağı fark var...onun için bir kaç kez çalışın ve olacağına inanın...şartları kendimize tatbik etmekte faydalıdır...oruç,temiz olmak ve odanın ısısının normal oluşu bizi istediğimiz sonuçlarda ilerlememizi sağlayan faktörlerdir..
aksi taktirde konsatre olamayan kişi gece yarasını kaşır ve düşünce o yöne kanale olup ya pijamasını düzeltecek yada yarasını kaşıyaca vs..
Üstünkural, tespih istiharesini yazmaz mısın? Teşekkürler yukarıdaki uygulama için de.