| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | denenmiş istihareler gece yatmadan önce 100 tane ya Halık okuyup haber alamadığınız biri için şöle dua edip allahım falanca kişinin halini bana rüyamda göster deyip yatarsanız allahın izni ile görürsünüz.ben bunu denedim. öncesinde iki rekat namaz da kıldım ve gördüm... yine gece yatmadan önce 100 ya Macid okuyup görmek istediğiniz şeyi belirtirseniz görüyorsunuz.bu genelde imtihan atama vs şeyler için yapılıomuş.ben bi konudaki akibetim içim yaptım gördüm.deneyin sizde kaynak da beyaz sır die bi kaitaptı galiba ama yazarını hatırlamıyorum malesef arkadaşlar...
__________________ exx ten next olmaz... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | farkmaz canım allah razı olsun |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tşk güzel paylaşım |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | deniycem.. cok saol |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | istıharelere meraklıyım.benım yazdıgım da vardı..bunu da deneyecegım ınsallah |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | evet Beyaz Sır adlı kitapta var bu ve buna benzer şeyler benım ablam da dnemişti ve gercekleşti
__________________ ''Egon ne diyorsa Hakikat zıddıdır.Nefsine ağır gelen şeyle karşılaştığında,oradaki lütuf ve ihsanı değerlendirmeye bak..!'' |
| | |
| | #7 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
inş benim de gerekleşir...
__________________ exx ten next olmaz... | |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ? bu duayı 2 gece evvel okudum ama kımı dusuneyım kımı goreyım karar werememıstm. sonrada neyse bosa okudum karar veremedm dedım ve yattım,ruyamda 1 yıldır kırgın oldugum ıcın aradıgında acmadıgm ama ne yapıo ne edıo merak ettıgım cok sevdıgım bı arkadasımı gordm, oysa o gece onu dusunmemıstm bıle. ayrı evdeydı ama okulu bıtınce aılesının yanına doncektı,cok az esyalı bı evde babasının arayıp sormaz oldugu bırısydı . ama o gece ruyamda kendı evındeydı, evde esyalardan adım atcak yer kalmamıstı ıncık boncuk her yerde bısey vardı yanı, ve babası karsısındakı kanepedeydı, sonrada ustune acık renk bı pardesu gıydı bırılerı geldı hatrlayamıom galıba erkek kuzenı yada sewgılısıydı, ewın kapısı acıldı dısardan bı aydınlık wurdu (oysa bı sıtenın ust katında oturuyor, ama ruyamda kapısı acıldıgında yol cıktı aydınlık wurdu)ıcerı bnse saskınlıkla arkadasıma bakıyordum,bna hc bısı demeden ayaklanmıstı,ve elıne ayakkabılıktan semsıye alıp cıktı, bnde nese ısım var zatn dıyıp pesınden gıttım evden cıktık, daha fazla bısı hatırlamıom. sızce tesadufen mı arkadasımı gordum o gece, yoksa onu dusunmedıgım halde dua vasıtasıyla gercek durumunu mu gormus oldum. ruyadan uayndıgmda cok sevındm cnku esyalarla dolu 1 evde olduguna babasınında yanında olduguna. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | valla rüya yorumundan da anlamam hiç ama kimi görmek istediğine karar vermediğin iin allah belki de sana merek ettiğin birini göstermiş olabilir.yani seçimi belki senin yerine o yapmıştır.bilemiyorum
__________________ exx ten next olmaz... |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben de ıstıhareye yattım bır sehıt gördum baan ben sehıdım ddı yesıl pantolon yesıl gömleklı bırıydı we sewdıgıne kawusacaksın dedı bu ruyayı görelı 2 haftayı gectı ama bısey olmadı henuz ![]() ![]() |
| | |
| Reklamlar |