Go Back   Lahuti.com > Gizli İlimler > Büyü İle İlgili Soru ve Yardım İstekleri

Seçenekler
Alt 29-09-2008, 16:04   #1

sehzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
sehzade henüz daha yolun başında
derde derman gelmedi.ne büyü ne dua

yaklaşık 1 aydır araştırıyorum derdime bir care bulabilirmiyim diye ama bulamadım duada denedim büyüde ama olmadı .ramazan bitti bayram geldi ama kara bayram benım için bakıyorum insanlara tatlı bir telaş içersindeler bir mutluluk var insanların yüzünde ama aynaya bakıyorum bende mutluluk yok yuzumde hep hüzün kalbımde hep acı var kendım bitiyorum yanımda da ailemı surukluyorum onlarda benım yuzumden perişan olmuş durumdalar bunları onlara yaşatmaya hakkım varmı? tabikide yok ama elimde değil yaşatıyorum bazen düşünüyorum bir yol bulamıyorsun şehzade ozaman yolu bitir diyorum belki bir gün ona kavuşurum ümidi ile yolu da bitiremıyorum yani ölümü beceremeiyorum sabah akşam birilerinden medet umup site site dolaşıyorum ama yok hiç birşey elimde kalan sadece kocaman bir sıfır .. cok uzaga değil gecen yılkı bayramı düşünüyorum nede mutluydum nede güzeldi .. ama şimdi kara bayram benim için bu bayram.. sizlerin bayramı mubarek olsun arkadaşlar
sehzade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 29-09-2008, 16:10   #2
-YASAKLI-

birkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
birkan henüz daha yolun başında

sizinde bayramınız mübarek olsun şunu unutmayın ki her sıkıntının ardından rabbim bir esenlik verir hep olsun istiyor olabilirsiniz hayırlısı ise olsun diyerek yahutta hayra dönüştürüpte ver diye dua edin ne hacısı ne hocası ne cincisi ne büyücüsü size yardım edemez halık dilemedikçe kimsenin kimseye ne bir yardımı nede bir zararı dokunabilir kendi duanız başkalarının sizin için yapacağı duadan daha makbuldur neden rahman ile aranıza vasıta koyuyorsunuz ki yalvararak ve gizlice dua edin perşembe güneş doğmadan evvel 250 defa ümmül kuranı okuyun 7 hafta devam edin inşallah matlubunuz hasıl olur
birkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 16:23   #3

YASMINNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
YASMINNN henüz daha yolun başında

bayramlar benim icinde hep hüzünlü gecmistir yine gecen bayram mutluymussun onu hatirla belki biraz teselli bulursun benim hic bir bayramim neseli telasli gecmedi bayramlari sevmiyorum cünkü daha fazla yalnizligini hissediyor insan umarim bende birgün bayramin tadini alirim ne demek oldugunu anlar yasarim bugüne kadar yasamadim ama yinede senin kadar karamsar diyilim belki bir gün diye tesselli ediyorum kendimi ailen varmis ne güzel onlara benim yerimede saril o duygunun tadini cikarmayi dene herseyden önemli onlar bence iyi bayramlar herkese
YASMINNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 18:11   #4

üstünkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üstünkural henüz daha yolun başında

okült camianın bilginleri ve değerli islam alimlerinden şeyh ahmet el bunı hz şöyle buyurur;birine muska-tılsım yapıpta tesir etmediğini görürsen ,sonradan ona binlerce kez muska-amulet vs yaparsan boşadır

Çünkü onun tesiri yapılan telasumata uymuyordur, çareyi başka bir ilimde denesin deniyordu kitabında-kitaplarında..

ALLAH bu zatın yerini cenet eyler inşallah,amin..

Sevgili kardeşim,seninde sorununu ALLAH görmüştür! AMA TAKTİRİ ACELE İSTEMEN ONUN TARAFINDAN NASIL KARŞILANIRDI SENCE?..ALLAH HAŞA BİZİM BUYRUĞUMUZDA OLAN BİŞEY DEĞİLDİR!..OLMADI DEYİPTE İMANSIZ YAPTIĞIN DUA TABİ OLAMAZ...SIKIŞTIĞIMIZDADA ALLAHTAN İSTEMEKTE AYIP BENCE..

bence sen bir psikiyatıra git,yada uygulamalarında doğru bir iz takip etmişmisin etmemişsin ona dikkat et..

her şeyin bir bedeli ve nizamı vardır..

Reklamlar
Alt 29-09-2008, 18:17   #5

cimen henüz daha yolun başında

bende bu bayram cok üzgünüm
cimen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 18:32   #6

yangsi henüz daha yolun başında

umutsuzluk çok kötü bir şey bunu bende iyi bilirim bende senelerdir bayramların anlamını unutmuş bir haldeyim ama hayat devam ediyor belki bugun bizim için hüzün getirirken kim bilir yarın için ne güzellikler hazırlamıştır en azından sana destek olan bir ailen var onlara sarıl hayatın tekraradan gülen yüzünü görmeye çalış çünkü hepimiz insanız sevinçlerde hüzünlerde bizim için belkide burada yazılanları okuduğun zaman beni anlamıyorlar diye düşüne bilirsin inanki ben seni çok iyi anlıyorum benimde senelerdir birtürlü çözüme ulaştıramadığım bir sorunum var ne zaman ki artık tamam kurtuluyorum dediğimde bir engelle karşılaşıyorum elbetteki öyle zamanlar oluyorki kendimi dipsiz bir kuyuda kaybolmuş hissediyorum ama ne oluyor dünya dönmeye kaderse bildiği çizgide ilerlemeye devam ediyor bize düşense Yaradana Allaha tevekkül etmek bazen insan bundan bile aciz oluyor ama yinede hayat herşeye rağmen devam ediyor bizim istediğimiz gibi yada değil herkesin bayaramı kutlu olsun.
yangsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 18:33   #7

neslişah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

neslişah henüz daha yolun başında

arkadaşlar ne olur üzülmeyin, Allah büyüktür elbette her çilenin sonunda bir ferahlık verecektir lütfen kendinizi de ailenizi de bizleri de üzmeyin, şehzade kardeşim sen de ne olur umutsuz olma, umut olmadan yaşanmaz Allahtan ümit kesilmez, kim bilir neler yaşıyorsunuz hepimiz yaşıyoruz inanın, biraz önce daha bu mesajı okumadan aynı şeyi düşündüm geçen bayram ne kadar mutluydum dedim yanımda o vardı en azından konuşurduk dertleşirdik şimdi ise yok, çok kötü tartıştık ve artık yok, inanın herşey olsa bile onun boşluğu insanın içinde kocaman oluyor hiçbir şey doldurmuyor yaşayan bilir bunu, her derdin acısı ayrı, yüce Mevlam dermanını versin inşallah bizlere, Rabbime el açıp yalvarıyoruz şu bayram arifesinde gönlümüzün muradını versin, bu elemi kederi bizim üzerimizden alsın ibadetlerimizi, dualarımızı kabul eylesin mucizelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah
dua edelim arkadaşlar ne olur birbirimiz için hayırlısını isteyelim müslümanın müslüman kardeşi hakkında gıyabında ettiği dua kabul olurmuş dilerim Rabbim yüce mevlam tüm arkadaşlarımız için her dileklerini hayırlısıyla nasip eder amin

hepinize hayırlı bereketli mutlu umutlu bir bayram dilerim Allah tekrarlarını nasip etsin inşallah

Alt 29-09-2008, 20:59   #8

Tecrübe Puanı: 2
edibenur henüz daha yolun başında

bayrammı oda ne? ben hiç yaşamadımki yaşamadıgım için anlamınıda bilmiyorum 31 yaşındayım hiç bayramlıgım olmadı küçükken ailem almadılar büyüdüm çalıştım kazandım ama büyüdüğüm zaman dertlerde benimle beraber büyüdü kocaman dertlerim sorunlarım bayramların üzerine karanlık bir gölge gibi oturdu bu bayramda öyle digerlerinden bir farkı yok orucumu tuttum ramazan boyunca duamı yaptım şimdi yüce rabbimden bayram hediyemi vermesini bekliyorum hemde aglayarak inşallah bu sitedeki tüm arkadaşlarımın ve bayramı hüzünlü geçenlerin bayramlarını rabbim mutluluga çevirir ne diyim arkadaşlar dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor allah büyük allah hepimizin dualarını kabul etsin bayramınız mubarek ve güzel geçsin amin
edibenur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 29-09-2008, 22:49   #9

ilkimce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilkimce henüz daha yolun başında

sehzade kardeş isyan etme ALLAH'tan hayırlısını dile baktın olmuyor demekki senin için o kişi hayırlı değildir.ilerleyen zamanda daha iyi birisi çıkar karşına selametle.
ilkimce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-09-2008, 23:20   #10

Heysem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Heysem henüz daha yolun başında

Her zorlukta bir kolaylık vardır.Hakkımızda şer gibi olan da bir hayr vardir Bizler sırrı cözemeyiz.Hikmetsiz hiç bir işi yoktur kardeşim.Gönül yarası zor gecesede.Kul da care aranmaz.Vesile olur sadece.Hakkında hayırlı olanı iste.
Sessiz bir yerde 2 rekat namaz kıl.Her ne derdin var ise yaratana yoktan var eden ALLAH cc hu dan iste.Onun razı olmadığı işle meşgul olma.Büyücü muskacı dolaşma parana yazık. Bir kapı var o kapıda yalvar ona dök gözyaşlarını.İnşirah suresini bol bol oku kardeş kalbinin üzüntüsünü alır inşallah.Gönül huzuru versin RABBİM sana.
Selametle
Heysem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009