| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Dikkat: Büyü Yaptıracaklar site içinde bazı arkadaşlar bazı arkadaşlara büyü yaptırıyorlar ve hem maddi hemde manevi hüsrana uğruyorlar. site içinde bu tür durumların önlenmesi için lütfen mod olan arkadaşlarımıza danışın ve ondan sonra yardım talebinde bulunun |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ne amaçları varki? büyü yapınca ne kazanıyorlar yoksa bizleri denek olarak kullanıp büyü yapma yeteneklerinimi geliştiriyorlar?
__________________ ezildim özüm çıktı içtim düzeldim |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | |
| | |
| | #4 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
mod arkadaşlar bir çok kişi daha iyi tanıdıkları kimin çoklu giriş yaptığını bildiği için sizin göremden sildiğimiz mesajları bildikleri için en azından birazdaha yardımcı olabilir diye bu öneryi yazıyorum | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | nasıl yani.bana büyü yapılınca nasıl para kazanıyorlar? büyü başına paramı ödüyorlar
__________________ ezildim özüm çıktı içtim düzeldim |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | offff mole.... tabi ki sen onlara ödüyosun |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ama büyü isteyen arkadaşlar tabiki var.dikkat çekiyo.ama bağlama ve sevgi duaları diye verilen çok dua dada 3 harfli isimleri var. ayrıca büyü yanlışsa sitede büyü ile ilgili çok şey yazıyo.bunu nasıl engelliceksiniz acaba. bencede büyü günah yapılmamalı ancak sitede yazılanları nasıl engellicez acaba.merak ediyorum. |
| | |
| Reklamlar |