| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Dikkat : havas,Büyü,Dua Okumadan Geçmeyin site içindeki bölümler islami ilimler ve büyü ilimleri diye ikiye ayrılmıştır. bunun sebebi site içindeki kargaşayı önlemek içindir. site içindeki bu ayrım gerçeği değiştirmemektedir. havas, hüddam, islam öncesi yada sonrası arap büyüleri, doğu büyüleri hepsi büyü çeşididir. sitede yada özelden büyü değilde dua verimisiniz sözlerini boşuna sarfetmeyin. kendinizi kandırmaktan başka bir şey yapmazsınız. son dönemde bir vefk olayı başladı. yine özelden ve burdan vefk hakında onlarca soru geliyor. vefk meleklerin ve hadimlerin görevlendirildiği bir islami büyü türüdür. masumlaştırmanız onları büyü olmaktan çıkarmaz. şu adet duayı şu zamanda okuyunuz gibi tarfilerde büyüdür. duanın anlamını buraki insanlara öğretirsem ayıp etmiş olurum. lütfen kendinizi kandırmayı bırakın |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Aşktan 100000 fersah ötede Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | pardon bir daha yazarmısın ben senin yazdığını yanlışlıkla sildim Konu Urumhamatahayil tarafından (08-05-2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok iyi bir açıklama olmuş bu büyümüdür değilmidir diye kafasını kurcalayanlar için aydınlatıcı cvp vermiş oldun tşk..... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hakkaten güzel açıklama olmuş yani ![]() daha üstüne sorulacak soru yok ... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bi dakika ya ben yukarıda saydıklarımı yaptım hep şimdiye kadar ben şimdi büyü ile mi uğraştım bunca zaman |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Ameller niyetlere göredir...ne niyetle yaptıqına baqlıdır...hem bilmeyenede bir mesuliyet yoktur...Hem Bilmeyip hemde öğrenmeye çabalamayan için aynısını söylemicem...Öqrendiğine qöre her hanqi bir sorun olmicaktır bundan sonra inşallah ama en doqrusunu bilende sadece Allah tır
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” |
| | |
| | #7 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
burdan bakınca büyü aynı zamanda iyi bir şey olarakta görülürle bilir değilmi. karı kocayı barıştırmak. çocuk olması için hasta iyileştirmek için bunlar içinde büyüler vardır. cin kovmak cinlerin musallat olmasını engelemek bunlarda büyüdür. kısmet açmak engelleeri kaldırmak daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sağlamak bunlarda büyüdür. astral varlıkları çağırmak boyutlar arası yolculuk yapmak ruhsal rehber edinmek bunlarda büyüdür şimdi soruyorum büyü iyimidir kötümüdür. özgür iradeye yapılan her saldırı hem insan haklarına bir saldırı hemde dini anlamda günahtır. son bir uyarı yasin süresini muhabbet sevgi için okumayınız yasin suresi büyü bozumlarında kullanılır. | |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yukarıda 41 yasin adedli zikirler mesela 207 ya vedudül cami sonra çevirgel duası kenzul arş duası Sonra sanırım belli adette kur an ayetleri şimdi hatırlayamıyıcam birkaç tanesini uygulamıştım. (Sanırım bu dediğinize giriyo) Bunlar büyümüydü die sormuştum ben bunları uyguladımda niye yalan söliyim fazla devam etmedim ama kenzul arş duasının ve yasinin çok büyük faydalarını gördüm hissettim (Gerçi Yasini 41 okumadım ama) Bunlar büyü mü idi Yani ben 207 ya vedudül camii ye devam etmeyim mi kesin büyü mü |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sanırım tüm ezberler bozuldu |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | haklısın enindesonunda tüm ezberler bozuldu gerçekten ![]() öyle gözüküyor ki okuduğumuz dualarda isimler de bi çeşit büyü oluyo..benim de kafam karıştı şimdi tabi ,büyüyü bozdurmak için de büyü yapıldığına göre günah mı değil mi nedir durum anlamak güç.. |
| | |
| Reklamlar |