| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Dilek Duasi Her hangi bir isteğin olması için aşağıdaki salavat 1000 kere okunur. Salatı Munciye Bismillahirrahmanirrahim "Allâhümme salli alâ seyyidiâ muhammedin selâten tüncinâ bihâ min cemiıl ahvâli vel-âfât ve tagdîlenâ bihâ cemîal hâcât ve tüdahhirunâ bihâ min cemîıssiyyiât ve terfeunâ bihâ ındeke âledderecât ve tübelliğunâ bihâ agseli gâyâti min cemîıl hayrâti fil hayâti ve badel memât" Mânâsı: Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla Allâhım, Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) ve onun ehli beyti üzerine sonsuz bir rahmet buyurki; onunla bizi her çeşit korku ve musîbetlerden kurtar.. Ve Onunla bizim her çeşit dileklerimizi yerine getir. Ve Onunla bizim her çeşit günahlarımızı bağışla ve yine Onunla bizi kendi yanındaki en yüksek derecelere eriştir. Ve yine Onunla bizi hayatta ve öldükten sonra hayır ve iyiliklerin en yüksek derecelerine ulaştır. Muhakkak sen her şeye kâdirsin.. (Amin) bunu internet sitesinin birinde buldum o yuzden kaynak veremicem kendimde denemedim ama dualarin zarari olmicagini dusundugum icin sizinle paylasmak istedim.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | mal mülk para pul içinde oluyor mu? ve neden 1000. mesela başladık 999 oldu yanlış saydık olmaz mı?
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | canim nette buldum öyle yaziyordu ve dilegin ne ise onu söyluosun mutlaka olur, duada sayi önemli degildir icinden nekadar geliosa öyle oku |
| | |
| Reklamlar |