| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | dilek için bir dilegin var ve olmasını çok istiyorsan bunu bir dene ne büyü nede dua bu sadece bir eylem....40 adet çeşniyi bir araya getiricen ve masaya donatacaksın..en az 7 kişi çağırmalısın,ve bu masaya koyduğun çeşniler kesinlikle ateşte pişmeyen türde olacak...adı ise halil ibrahim sofrası. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 7 kişiden biri ben olmam lazım ama yoksa tutmaz ![]() karnım çoookkk aç
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| | |
| | #3 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ eğitim cahilliği alır eşşeklik baki kalır | |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bildiğim kadar bir komşum ev istemiş ve bizi dileğim oldu diye halil ibrahim sofrasına çağırdı....yalnız bu ateşe değmeyecek yiyicek ve meyvalar zor oluyo biraz önce alınacak nevaleleri yazmak gerekiyor,sonra ise insanlarla bir sofrada buluşturmak.. icab ediyor,balıkesirliydi komşumuz,ben bilmiyordum yani hiç duymamıştım o sagolsun bak burada paylaştım... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nıyetını edıp sofrayı kurup mılletı cagırıyosun..bu kadar mı -------------------- sofrada hersey bıtecek dıye bısı var mı pekı ? :-) Konu UGURBOCEGI tarafından (07-10-2008 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | dileg ne ise önce onu iyice düşün sonra marul hurma domates ve zeytinin herçeşidini maydonoz tere roka elma portakal işte kırk çeşit yap bunları....ekmek yok koymuyorsun niye ateşte pişiyor ...sebze ve meyvalar hepsi olabilir,tabi bütcene göre olanları ... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehrinde Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | değişik bir uygulama saol denesemmiki ama zor olur ama düşüneyim yinede ben
__________________ |
| | |
| Reklamlar |