| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | dilek için Sabah namazından sonra kıbleye dönük olarak 100 defa aşağıdaki duaokunur ve Allahtan dileğinizi istersiniz. La havle vela kuvvete illa billhil Aliyyil Azim.Allahümme inni es-elüke ya Kadimü ya Daim.Ya Vitru ya Ehadü Ya Samed.Ya hayyü ya Kayyum ya zelCelali vel ikram.Feintevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hü.Aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Azim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | denenmiş mi acep? yapalım mı? faydasını görürmüyüz? kaç gün devam edecek? çok soru sormuyorum değil mi?
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yapıpta etkisini gören varmı lütfen yazsın |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bu duayı bende duydum ama sayısı hakkında bir bilgim yok... artı eger yanılmıyorsam ( Daim.Ya Ferdu Vitru ya ) arada ya ferdu olması lazım diye biliyorum... iyi bilen bir arkadaş yardım ederse seviniriz. Allah razı olsun |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bide denemiş arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar ben denemedim deyenede var mı bilmiyorum ama inanarak yaparsanız neden olmasın herşey gönlünüzce ve hayır çercevesinde olsun |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben lisedeyken birkaç kere yapmıştım hepsindede olmuştu dilediğim |
| | |
| | #8 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar deneyen olmuş artık karar sizin -------------------- heee bende seni bekliyordum.... nesra gelsin önce o yapsın zehirlenmezse sonra ben yaparım diye...bi an hiç gelmiyceksin sandım Konu vik@vik tarafından (20-11-2008 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Kocaeli Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Teşekkürler vik@vik verdiğin bilgiler için. Allahtan isteyince geri çevirmeyecegi kesin. Denemeli bencede... |
| | |
| Reklamlar |