| | #1 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Dileklerin kabulü için 70 Yasin okuyoruz.... arkadaşlar 1 günde 70 yasin okunursa tüm dilek ve dualar kabul olurmuş kimse tek başına 1 günde bu adeti okuyamaz onun için gelin hergün 1 kişi için yasin okuyalım birbirimiz için yaptıgımız dualar daha çabuk kabul olur arkadaşlar bende varım diyen yazsın ayrıca ilk kim yazarsa ondan başlıycaz tamam inş ilgilenirsiniz |
| |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cok güzel düsünmüssün kardesim. dilegimin kabulu icin istiyorum arkadaslar. niyet ederken söylerseniz sevinirim.
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben varım arkadaşım. |
| |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben de varim
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cimen senden başlıycaz |
| |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bakalim kac kisi olucaz ona göre yasinleri paylastiralim derim sence arkadasim?
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet inş hergün birimiz için okuycaz ne kadar çok kişi katılırsa okadar iyi olur alalhım inş birbirimizin vesilesiyel duamızı kabul eder sıraya göre gidicez tamam önce sen sonra dipsiz kuyu sonra stardust ok |
| |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende katılırım |
| |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bend evarım arkadaşlar kaçar tane okuyacıgımı söyleyin okuyaym kime hangi dikleigi için okuyaca< |
| |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya 10 kişi ye okuycaz önce hergün biri için önce cimenden başlıycaz sonra sırayla 10 cu ben tamam 10 kişi olalım ona göre herkes niyetini söyler ona göre başlarız |
| |
| Reklamlar |