kaynak belirtsen ne iyi olur okumayı çok severim de hangi kitap bu arkadaşım?![]()
sevgili arkadaşlar, aylar önce okudugum bir kitap beni tam anlamıyle şoke etti. şimdi neredeyse hiçbir şeyin benim için pek anlamı kalmadı. yani aşk,para,başarı vs konular...hani birçoklarınızın bildigi kur'anda bahsi geçen din günü varya,işte o günün 2009 yılı içerisinde yaşanacagını yazıyordu kitapta. ben burda çok basit bir şekilde deginiyorum sadece. ama biliyorum ki, isanın isa oldugunu açıkladıgı o kutsal kadir gecesinin tanıgı olacak olanlar çok şanslılar. din gününün ahirete dair oldugu inancının ne kadar yanlış oldugunu herkes yakın bir zaman sonra ögrenecek.ben şahsen bu bilgilere inanıyorum. yeni gelecek olan bilgileride aldıgımda olayın nasıl ile ilgili ayrıntıları açıklıga kavuştugunda ben de her şey tamam olacak.şimdilik bu kadar. aslında yazacak çok şey var ama...sevgiyle.
kaynak belirtsen ne iyi olur okumayı çok severim de hangi kitap bu arkadaşım?![]()
kapalı bir anlatım..eğer biraz daha açabilirseniz paylaşım sağlıyabiliriz sanırım..
kitabın ismi ,içeriği,sizin düşünceleriniz v.s.
Okuduğumuz ve duyduğumuz herşeye inanmalı mıyız acaba?
Konu delete tarafından (27-01-2009 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.
kitabın adı tanrının dogum günü yazarı burak özdemir... din günü hakkında bilgisi olmayan arkadaşım bi zahmet bir ara kur anı oku. orda din gününe ait çok şey bulacaksın.
.............
Konu delete tarafından (27-01-2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar, 623 sayfalık bir kitabın özetini yapmak bile sayfalar sürer. ben istedim ki siz özelliikle gençlerin bu kitabı bir an önce okumanız. eger hazırsanız gerçegi almaya ve anlamaya her konuda inancınızın degişcegini ve kendiniz ve dininiz hakkında ki gerçekleri ögrenmeniz için bir tavsiye yalnızca bu.sevgiyle.
2009'un hangi günü olduğu belli mi?
--------------------
bana çok saçma geldi biraz okudum. Hatta günah bence. Ama düşünce özgürlüğü var tabi.
Konu delete tarafından (27-01-2009 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi