| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Din İçerikli Karikatürler
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." Konu Ozan tarafından (23-10-2008 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hepsi birbirinden guzel gulmekten oldum vallahi
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Espri anlayışının bir sınırı yok ta anlayışın bir sınırı olabiliR
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güzel olmuş hele şu ağaca kalp çizenin yanındaki adamın burnu beni gülmekten çatlattı |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Dinle alay edenler , dalga geçenler saygısızlık etmemiş oluyor. Saygısızlığı dile getirenlerse uyarı alıyor. Bravo size ne diyim. |
| | |
| | #7 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
Burda alaya alınan genellikle insan din değil Diğeri ise din düşünüldükçe yaşatılır sustukça ses çıkarılmadıkça değiL Diğeri ben dindarım bu budur şu şudur diyen yalancı ve benliksiz insanlar kadar ömrümde tiksindiğim birşey daha olmadı Muhtemelen seni yem etmemek için silmişler dua et bencE
__________________ Fate NeveR EnDs | |
| | |
| | #8 | |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bana karşı aramızda dini duyguları kullanılmış öle ahkam kesmelere karnı tok tam techizat savunmöaya hazır insanlar var bilmem anlata bildim mİ
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Yunus kardes, oku gül , ötesini karisma kardes... Karikatür dini islama karsi degil, frost arkadasimizinda dedigi gibi, sahtekar hocalara, insanlara karsidir... Dikkat ettinse bak ne diyor surda misal.... ![]() SImdi bak bakalim su karikatüre, böyle namaz olurmu? Olmaz tabiki, ama iste Imam sahte olunca, cemaatin namazida anca böyle olur ...Maksat yanlislari elestirmek!
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |