ya sitede bas ağrısı için dualar mevcut ama diş için bulamadım![]()
Diş ağrısı için dua bilen varmı ,şu an dişim ağrıyor arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Konu Mira tarafından (08-10-2009 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
ya sitede bas ağrısı için dualar mevcut ama diş için bulamadım![]()
ağrıyan yere sağ elinizi koyun ve yedi kez fatiha okuyarak Allah dan şifa vermesini dileyin.
bunu yaparken kendi elinizdeki enerjiyi de kullanın.
Allah acil şifalar versin.
Özel hastanelerde bile muayeneler 2 ytl artık (işlem yapılmıyorsa eğer), bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Diş iltihaplandığında ağrı yapar diye biliyorum, bir dönem dişlerim için gittiğimde öyle demişlerdi.. 3-4 günlük ilaç alımından sonra düzelmişti benimki.
İllaki herseyin tıbbi tedavisi ilktir. önceliklidir. Fakat arkadasımız rukye bölümünde dua istiyor.o yüzden öncelikli olarak bildiğimiz yöntemleri yazalım.
arkadaşlar sabahtan beri ağrı kesici içiyorum ama şu an ağrısı çok arttı evde antibiyotiğim vardı içtim şimdi ben diş ağrısı için herhangi bir dua varmı en azından şimdiki acım hafifler ayrıca cevap yazan arkadaşlara tşk ederim çok saolun
Birde ya Şafi Ya KAfi zikrini çek.
Allahummezhib anhu sue ma yecide ve fahşehu bi daveti nebiyyike'l mekini'l mubareki indeke "
allah'ım !Senin indinde mubarek ve muhterem olan peygamberlerin duası vesilesiyle bu dişte bulunan ağrıyı gider.
ALINTIDIR
böyle bir dua var geçmiş olsun inşallah geçer diş ağrısı çok zor olur
--------------------
birde parmağını ağrıyan dişinin üzerine koyup 41 defa besmelei şerif de okursan oda geçiriyormuş bunu da bir yerde okudum Allah şifa versin
Konu fay SAHARA tarafından (27-06-2009 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
innema emruhu iza erade şey'en ey yekule lehu kün feyekun.fesübhanelleziy biyedihı melekutü külli şey'iv ve ileyhi türceun.
yasin süresinin 81/82/83
ağrıyan dişinini üzerine şehadet parmağını koy ve 3,5 yada 7 kere oku
ben denedim gerçekten etkili
kay:yusuf tavaslı