| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Diyelimki döndü Diyelimki sevdiğinizden ayrıldınız ve büyük uğraşlar ve aradan geçen aylar sonra sevdiğiniz insan döndü. Ancak olanları, size yaptıklarını cümle alem biliyo... Naparsınız? |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben gideni asla kabul etmezdim.giden gitmiştir.gittiği gün olay bitmiştir.dönme gibi bir yanlışlık yaptıysa bu onun hayatının hatası olur..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: kendi hayatimda Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | seversen kabul edersin ama onun yaptiklarina bagli küfür aldatma kabul olacak seyler degil |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Ben affederim ondan sonraki hayatını cehenneme çevirmek için ama ![]() en romantik en güzel günde bile çktırmadan geçmişi hatırlatacak sürprizler hazırlarım zaten aşk böyle bi şey |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Gercek sevgi gercek askin alt edemeyecegi hicbir sey yoktur.. Vazgeciremeyecegi.. Unutamayacagi.. Ben umursamazdim, kim ne demis kim ne konusmus bu dunyada baskalari icin yasamiyoruz ve bu dunyaya bir kere geliyoruz. Beni kim mutlu ediyorsa, ben kiminle mutluysam tutarim elinden aslanlar gibi.. Cumle aleme ne? Nazan Oncel'in dedigi gibi, birak konussunlar . .
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Gidene kal demeyeceksin… Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun… Düşün…,
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kabul ederdim zaten tüm çabam dualarım gelmesi için değilmi? niye naz yapayım elbette ilişkimize 1şans daha verirdim
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ask agır basar da ilk anda bi sans daha verilse de sonrasında marazları ortaya cıkar tek tek.aşması zor bi durumdur.her yüzüne baktıkca gidisini hatırlatacaktır. fazlasıyla genis olmayı gerektirir,zordur.asla bastaki gibi olmayacaktır hicbirsey,fazlasıyla acıtacaktır.. sans veren kisinin bunları göze alması gerekir. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: "severek ayrılanlar" diyarından.....
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | eğer gerçekten sevilmişse kim reddederki......... reddederse de gurur yapmıştır bence
__________________ |
| | |
| Reklamlar |