| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: evren içi bir yerde
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Doğa Üstü Adam Sihirbazlık Değilmiş ! |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Bursa'da
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bunu yapan, camdan bile geçer... cam su gibi olur böyle adamlara... gerçekse eğer çok tebrik ederim Geçmiş olsun iyileşir hemen derin kesti baya... |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kamera hilesi, manyetik hileler yada el çabukluğudur...Sihir, şeytani cin işleri vs..yani istidrac olmaz..! ![]() Eskiden suda yürüme, havada uçma teknolojisi neydi acaba ? Malum kamera vs teknolojiler yine yoktu... Teknoloji, manyetik sahne oyunları vs felan yok iken tek şık kalıyor oda şimşek gibi bir hızla bu işlerin yapıldığıdır...Yok olmadı yine işler karışıyor... Acilen polemik yapmayacak çok bilenler beri gelsin... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | bu numarayı sanki hatırlıyor gibiyim kolunun üstünde ek bir suni deri vardı sanırım..
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bu kadar derin kesti kanın durmamsı lazım orda yapay bişe vardır gerçek derisini kestiğini sanmam |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten deriyi kaldırıyor ya oradan belli oluyor sahte oldu. Gerçek deri öyle olmaz.
__________________ Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da, Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Mevlana "Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir." "Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir." |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: 11-1:384:10. Anarres Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o kadar kan akıcak olsa intahar edenler ayvayı yerdi |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: yasanılası yerde Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tipinde meymelet yok zaten babasıda evde oglum var diye seviniyodur çok fake gördük izledik ama buda guzel paylaşım |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ückagıt latex deri bilekliklede latexin bittigi yer kamufule edilmiş. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aa aaaa daha önce izlemiştim ama kestiği sahne iğrenç geldiği için bakamamıştım parayı sıyırıp çkartırken derinin kalınlığı belli oluyor insan derisi o kadar kalın olur mu yah hadi kutuplarda yaşasa belki bi ihtimal dicem malum soğuğa karşı vücut korunması oluşuyor ama yani eh işte gene de iyi şov yapmış. Karar verdim bende bi numara bulup kameraya çekip yayınlıcam |
| | |
| Reklamlar |