| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | doğacak bebeğin rüyada isminin verilmesi.. yıllardır bunun ne olup olamayacağını düşünüyorum.. içinizde bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşım varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.. annem bana hamile kaldığını bile bilmediği bir zamanda,gece rüyasında bir kızın olacak ismini rüya koyduk diye 3 kere söylemişler...bu rüyadan bir süre sonra yani muhtemelen 1 ay sonra filandır annem doktora gidiyor..hamile olduğunu öğreniyor..o yıllarda bebeğin cinsiyeti hakkında bilgi verilemediğinden 9 ay sonra kucağına veriliyorum..ancak beni doğuran doktor illa ismini ben vericem diye tutturunca okunan ezanda da doktorun verdiğimi isim söyleniyor..ancak annem benim asıl adımın zaten verilmiş olduğunu ve bir şeyi çok istediğimde rüya adımı kullanmamamın bana uğur getireceğini söyler sürekli..ve denemişimdir de..ayrıca aynı şeyi kardeşim için de yaşadı.. bunun anlamı nedir sizce ? |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Dogrumu anladim? yani Rüya ismini kullanmamakmi sana ugur getiriyorumus? Yoksa kullanmakmi????
__________________ Herseye saygi duymak zorundayim/ama herseyi kabul etmek? ASLA! Feraya |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sevgili kardeşim benim oğlumunda ismi doğumundan 10 yıl önce verildi.Hatta doktoru cinsiyetini söylemek istediğinde erkek olacak ismide bu olacak dediğimde doktor ve hemşire çok şaşırmışlardı.Bence bu bir seçilmişliğin ifadesi ve bu tür kişiler dinen bizden daha fazla takva sahibi oluyorlar allah tarafından ve onun izni ile.Seni tebrik ediyorum inşallah inancın seni en iyilerlere ulaştırır Yüce Allahın lütfunu en iyi şekilde kullanmanı dilerim.Saygılarımla. |
| | |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | sadece gülüyorum.seçilmişlik ve rüya.ve rüyay ile amel etmek.rüya ile amel edilmez bunu untmayın.kimse rüya ile seçilmişde olmaz
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | rüya adını kullanması ona şans veriyormuş arkadaşlar... bence annenin rüyası da çok güzel bir rüya...keşke ismini rüya koysalarmış senin de... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sevgili Feraye... kullanmak uğur getiriyor ama genellikle demek daha doğru..ben bunun alamet-i farikasını çözemedim hiç bir zaman ..bugün işyerinden arkadaşlarımla da konuşurken benzer olayları duyduklarını söylediler..ama tabi ki gerçeklik payı nedir onu bilemeyiz..mistik ve romantik bir durum aslında.. hani filmlerde filan olur ya seçilmişlik konusuna gelince belki şu olabilir ; 6. his..benim 6.hissim son 8 seneye kadar gayet iyi çalışıyordu hatta ilginçtir bazı şeyleri rüyamda görüyordum ve sabah.. evet..kesin bilmem ne ile ilgili bilmem ne olacak diyordum..sonra.. ben bu durumdan korkmaya başladım.. korktukça kaçtım ve köreldim..uzun lafın kısası.. bu siteye girip de epeyce forumları okuyunca anladım ki.. benim gibi çok kişi var.. farklı konular dahi olsa..hepinize iyi geceler mutlu uyuyun mutlu uyanın... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sevgili Shadow her işin bilirkişisi olarak hiçbirşeyi bilmediğini itiraf edeyim.Sürekli olumsuz olmakda kalbinin güzelliğinden gelmekte bence .İnsanların düşünceleri ile dalga geçmek,gülmek vs.saygı kuralları çerçevesinde değil tabiki.Böyle güzel bir sitede daha saygılı ve ölçülü insanların yer alması dileği ile . |
| | |
| Reklamlar |