| | #11 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Manipüle uzmanımı sanıyorsun kendini...Yanılıyorsun...! Senin gibiler anlamadığı şeyler hakkında konuşarak milleti kendine benzetme peşinde koşturma sevdasından vazgeçsede ortalık biraz rahat etse diyorum... Google danmı öğrendin biliyorum sandıklarının hepsini ??? ![]() Daha ortada google yokken biz bu ilimlerin denizinde kulaç atıyorduk ...Yine Iskaladın !!! ELHAMDÜLİLLAH... Konu HERO tarafından (20-11-2008 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hmmmmmbak hele; baska? -------------------- ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir sen kendini bilmezsin ya nice okumaktir!? Konu SIRistan tarafından (20-11-2008 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sıristan birader bırak bu işleri akıl verme bu sitede senın gibi yazan 100 lerce kişi oldu ... |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kader nedir ...yaşadıkalrımız hep yazılmışmıdır...yazılmışsa nie dua ediyoruz... kaderin çerçevesi nedir...nereye kadar kaderimizi degiştirebiliriz... geçen tv de bi yazarın kitap tanıtımını okudum ...ruhun deşifresi die orda bunlardan bahsediyordu ama kafam iyce karıştı burdakiler o adamın anlattıkları kader sadece ..diyoki o insan dogdugun yer anne baban ..cinsiyetin ..fiziki durumun bellidir ...kaderinde sadece bu vardır gerisini insan kendi yapar diyodu...öle olmazsa haksızlık olmuş oluyor ..sizce |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sehzade ne akil verecem abi benimki akil vermek degil fikir edinmek sadece herhalde burada akil vermek isteyenlerde olmustur ama katilimcilarda herhalde yollarini akillariyla sectiler, merak etme akil vermek niyetinde degilim, bir tane aklim var oda zaten bana lazim ![]() teslim evet aynen öyle; kaderini belirlemek senin elinde külli irade ve cüzi irade hakkinda kücük capta bir arastirma aciklayici olacaktir... fakat insanin kaderini belirlemekteki kendine verilen sorumluluk sözkonusu, aksini düsünmek cebircilik oluyor, ki bu inancimizin özünde yoktur. selamlar |
| | |
| Reklamlar |