| | #1 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | dogrumu? arkadaslar, kardesler; bakiyorum tilsim gibi seylere alaka oldukca fazla ben merak ediyorum sevgilim dönsün, filan beni sevsin, insanlar hakkimda konusmasin vs. vs. gibi seyler baskalarinin kader planlarina müdahale etmek degilmi? yani biz birseyleri kendi yeteneklerimizle yapamamissak, olayi oldugu gibi kabullenmekte neden bu kadar zorlaniyoruzki? hakkimizda böylesinin daha hayirli olabilecegi gibi bir fikri neden gözden gecirmeyiz? hem sonra, bilinmeyen ve son derece tehlikeli bir alemle muhatab olarak, baslangicta iyiye gidiyor gibi görünen seylerin arkasindan bizi bekleyebilecek tehlikeler, felaketler hakkinda neden kafa yormuyoruz? ben gercekten sizlerden ögrenmek istiyorum hangi mantikla böyle birseye tesebbüs edilir? duanin gücünü hic yasamadinizmi? yani ben öyle haller biliyorumki "ey bütün güclerin üzerinde olan" diye baslayip samimiyetle, teslimiyetle, Allaha olan güveniimle, dua ettigim seccadeden basimi kaldirmadan isim cözülmüstür... Allaha, herseyin üzerinde hüküm sahibi olana yakin olmanin lezzetini hicmi tatmadiniz? O'nun herseyi en güzel yapacagini bilmiyormusunuz? ne bileyim, O'nun dostlarini asla yalniz birakmayacagina itimadinizmi yok? birseyler söyleyin Allah askina sizi anlamak istiyorum |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: CEHENNEM Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | vallahi kardeş dediklerin doğru Allah razı olsun ama gel gör ki sevince insan ne yaptığını bilmiyor nede bildiklerini beyinden kalbe geçirebiliyor olmadık şeylere başvuruyor yapılacak birşey kalmadığından olsa gerek saygılar...
__________________ Acımasız olma şimdi bu kadar, "KUM GİBİ EZİP GEÇME" |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | demekki insan sevgisinde dahi samimi degil o halde! yalnizca "olmali" "istiyorum" düsüncesi....... yani sevgiyi degil, nefsimizi seviyoruz! |
| | |
| | #4 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Biraz ayıp olmuyormu ? | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hero kardesim; anlasilan sen ayip islemekten hic vazgecmeyeceksin mantigini kullansaydinya biraz, acaba nasil anliyor diye? dünyada sayisiz cesit problem ve sayisizda cözüm var sen hangi dar alanda düsündünki böyle bir soru sordun. millet birak artik ilmen mümkün olan 3. boyutlari falan 4.5.6.7. boyutlardan dem vuruyor, sense henüz 1. boyuttan öteye gecmis degilsin... bunu bir baskasi edebiyle sorsaydi edebiylede cevap verirdim, fakat senin tarzin bu yazdiklarimdan daha farkli bir cevabi hak etmiyor Allah islah etsin |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bırak evliya oldum, erdim havalarını..Yoksa sende aslında spiritulist astralci olan ama burda din pazarlayarak sızma yapmaya çalışan Adud'lardanmısın ? Senin bahsettiğin millet bunlardır işte..! Boyutlarmış Bu boyutu anladınızda yukarıları eksik kalmıştı , onlarıda mantıken çözmüşsünüz zaten ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kardesim git isine; bir insanin duasinin kabul olmasi kuranami aykiri? neye karsi cikiyorsun sen? bir kafirin bile duasinin kabulü üzere hayatinin sekli belirlenir, kimseye kendi isteklerinden baska birsey verilmiyor...imtihanlarimiz bile büyük ölcüde bu minval üzere belirleniyorken, sen benim evliya oldum gibi bir ifadeye kalkistigimi nerede ve nasil cikardin? boyutlara gelince; biraz oku kardesim, beni degil, benim yazdiklarimi ve söylediklerimi degil, isine kim gelirse, canin kimden isterse, git ondan oku, bu yazdiklarim yeni birsey degil, yalnizca sen bihabersin, hepsi o kadar.... satasma millete akilli uslu ve edepli ol zararin olmaz! |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sıristan bu site ne sitesi "Gizli İlimler" sitesi burda bunlar paylaşılır görüşlerine katılan katılır katılmayan katılmaz ama bilgisayar sitesinde yaşasın dumanla haberleşmek demek, sadece kuran-ı kerim yayınlayan sitede incil aramak ne kadar mantıksızsa senin burda tılsım konusunda söylediklerinde o kadar manasız gelecek çoğu kişiye |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | güzel söylüyorsunuz vede kısmen haklısınız ama şunu belirteyim sebep ne olursa olsun insanlar bir takım vesilelerle allaha yöneliyorlar sonuçta imtihan dünyasındayız ve herşey bizim için tabi haddi aşmadan yapılan istekler için geçerli bu ben kendimden örenek vereyim bende diğer arkadaşalr gibi acı çekenlerdenim ve şuana kadar yapmadığım dua kalmadı ama kabul olmadı demiyorum hiçbir zaman belki vakti zamanı vardır belkide hakkımdaki hayrı görmek için bunları yaşayıp yapmam gerekiyormuş diye düşünüyorum ama hiçbir zaman büyü ile uğraşmadım ve uğraşmamda..çünkü onla gelecek olan birşeyi ne isterim nede tavsiye ederim...acı çeken arkadaşlarımıda burdan şunu sölemek isterim eğer çok acı çektiğinizi düşünüyrsanız ve kimse sizin yaşadıklarınızı yaşamdı diyorsanız siden daha üstün olanlara bakmak yerine sizin durumunuzdan daha kötü durumlarda onlara bakın derim ve bunu samimi bir şekilde uygulayın ve ne kadar az şükrettiğinizi ve aslında çok şanslı olduğunuzu görüp elinizdekilerin kıymetini daha iyi idrak edeceksiniz..sevgiye saygım var...sevgiden doğan acıyada..çünkü kendimde yaşadım....ama şöyle bir etrafınıza bakın neler yaşayanlar var annesi babası hiç kimsesi olmayanlar...şu soğuk günlerde sokak aralarında soğuktan inleyen bi tas sıcak yemeği olmayan çocuk yaşlı her yaştan insan...zorla fuhuş yaptırılan kadınlar....hergün işkence gören insanlar ekmek nedir bilmeyen açlıkla boğuşan insanalar..vs.vs...örnek çok ...ama dedimya samimi bir şekilde bunları düşününce ne kadar şanslı olduğunuzu görceksiniz...başınızı sokacak bir eviniz..sırtınızı sıvatlayan ane babanız yada bir yakınız var....bi kap sıcak yemeğiniz var.. her zaman olmasada cebinizde paranız vedeee en önemlisi sağlınız yerinde muhtaç değilsiniz..neyse ben daha fazla uzatmayayım umarm bunları düşünenler ve uygulayanlar olacaktır.. |
| | |
| | #10 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
sitenin neydügünün farkindayim, zaten girip kimseye fikrinden dolayi firca atmis ve birakin bu isleri diye nara atmis degilim, farkindaysaniz yalnizca insanlardan yaptiklari seyi dayandirdiklari sebebi bilmek istemis ve alternatif bir yola dikkat cekmistim! ki bu asl olan yoldur... dileyen cevap yazar, dilemeyen yazmaz... bilinmeyenin bir baska bilinmezinide ben bilmek istedim, hatam bumu? kim neyi dilerse onu yapacak zaten, kimsenin yasamina müdahale etmiste degilim... ................................................. -------------------- vik@vik; ne kadar güzel yazmis ve ifade etmissin, yüregine saglik kardesim... vazgecme, istenilen sey sonucta, hangi yolla olursa olsun, Allahtan isteniyor, bir farkla bir isteyen O'na tevekkül edip, dileklerinin olmamasinin sebeplerini bilir, bazen istedigi seylerin kendi hayrina olmayacaginin bilincinde olamayacaginin farkindadir, bir digeri ise mutlaka olmali deyip, dolayli yollardan amacina ulasir.... ikisinin sonucuda kulun imtihan notunu belirler...her ikisinin sonucundan cikacak olanida kul kendisi üstlenir! yalniz basina sükür ve sabir zaten isin sirridir... insanlarin hayatlarinin odagina koyduklari sey icine düsecekleri durumu büyük oranda belirler...ben hayatimin odagi olarak bir insani secmissem, beklentilerimide ona yönelik belirlemisimdir...dolayisiyla o insanin yapacagi en kücük hata hayal kirikligi yasamama neden olacaktir, veya onun yoklugu ile benim hayatim sarsilacaktir... fakat hayatinda hedefleri olan insanlar farklidirlar, insanlara takilmaz, yollarinda engel tanimaz, sadece yürürler... acilarindan güc alirlar... benim hayatimin en kiymetli seyi yasadigim zorluklardir...onlari hicbirseyle dgismem ve onlardan aldigim gücü bana hayatin hic bir rahati veremez... Konu SIRistan tarafından (19-11-2008 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| Reklamlar |