| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Doğruyu söyledi, dayağı yedi... Halam geçen hafta sık sık ziyaret ettiği medyum A.G. ye her zamanki gibi fal baktırmaya gitmişti. Açıklamalarının sonunda "oğlunu perşembe günü trafik kazası sonucu hastanede bulacaksın" demesi, ortamı hararetlendirmiş ve medyum A.G. şeytani bir öfkeye sahip olan halam tarafından ansızın dövülmüş ve evi terkedilmişti. Perşembe günü akşama doğru aldığımız telefon bunu doğru çıkardı. Ahmet, altındaki araçla kırmızı ışıkta beklerken frenlerini dozajlayamayan bir minibüs tarafından çarpılmış ve önündeki jiple minibüsün arasında sıkışmıştı. Ahmet ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Bunu duyan halam o gün akşam medyum A.G.'den özür diledi. Aynı medyum, bir kaç sene önce benim falıma baktırmaya gelen halama kısmetim o dönemde bağlı olmasına rağmen Allah'ın isteğiyle, daha önce bahsi açılmamış olmasına rağmen iş yerinin adresine ve tarihine kadar belirtmiş sonunda gerçekleşmişti. Sonuçta birinin her söylediğine inanırsanız, söylediği olumsuz şeylerede zamanı geldiğinde katlanmak zorunda kalırsınız. Not: Bu yazı fal propagandası içermemektedir. Fal, türlü işlemlerle gelecek okuma ve okutma gibi işlemler imanınızı yok etmesinin yanında affı olmayan günahlardandır.
__________________ Gerçek bir medyumda olması gereken tüm nitelikler: Alterasyon, konjurasyon, nekromansi, telekinezi, destruksiyon, absorbsiyon, havas ilmi, anlayışlılık ve KUSURSUZ BİREYSEL İLETİŞİM KABİLİYETİ. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zaten fala bakan falcilar böyle kaza ve serleri görmeleri cok normal neden cünkü seytanda gelmedir, hadi dedikleri hayir ve ser olsunda tutucakmi tutmicakmi o zaman görelim seninki propaganda degilse, düpedüz bazi insanlari falcilar aitmek amacin bence!
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bu yazi fal propagandasi içeriyor bana kalirsa. Falin her türlüsünden yüce dinimiz bizleri siddetle kaçinmaya davet etmistir..
__________________ Hz. Peygamber (s.a.s) Ebû Hureyre'den rivayet edilen bir hadislerinde: ".... Ümmetim yetmişüç fırkaya ayrılacak, kurtuluşa eren fırka (Fırka-ı Naciye) dışında kalan yetmiş iki fırka Cehenneme gidecektir", buyurmuşlardır.. |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah'ın dediği "fal vesilesiyle duyduğunuza itimat etmeyiniz, geleceğinizi öğrenmenin hiçbir zaman peşinde olmayınız". Faldan duyduklarınız hiçbir zaman %100 olmaz. Yazdığım yazıda çelişki yoktur. Olanlar gerçektir. Ancak kesinlikle inanmak şöyle dursun, fala en baştan baktırmayın...
__________________ Gerçek bir medyumda olması gereken tüm nitelikler: Alterasyon, konjurasyon, nekromansi, telekinezi, destruksiyon, absorbsiyon, havas ilmi, anlayışlılık ve KUSURSUZ BİREYSEL İLETİŞİM KABİLİYETİ. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ay falci nerede hemen biz de gidip dadanalim
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | falcilarin hepsi de cinli ama cinli olduklarini bilmiyorlar. bilmediklerinden de inkar ediyorlar. cinler cok hizli oldugundan gelecege hemen gidip geliyorlar sonra da o falcinin kulagina fis fis yapiyorlar. insallah dogru anlatmisimdir sorularlaislamiyette okumustum.
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | 3. Alem arkadasim...Bilmiyorum maksadin nedir..Aslinda bilmekde istemiyorum...Propaganda degil demissin ...Peki su konulardaki Medyum AG kimdir? Yıllaryılı herkesin kendisinde büyü olup olmadığına baktırmaya gittiği Kütahyalı bayan medyum A.G.'nin yaptığı büyüler (!) şüphesiz Allah tarafından takdir edilmekte. http://www.lahuti.com/forum/buyucu-37407.html (büyücü...) Açıkçası bana büyü yaptırmak için ayağıma gelseler bende A.G.nin yaptığını yapardım. Bir miktar bedelde alırdım... Tabii bunu kendim için almazdım. http://www.lahuti.com/forum/buyucu-3...tml#post353059 (büyücü...) Sonucda bu ilk acdigin konu degil Kütahyali Medyum AG ile ilgili... Kusuruma bakma ama süpheli bakmakda pek haksiz degilim sanirim , degilmi?
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| | #8 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Hamburg/Germany
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... | |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Aynı kişi kardeşim saklımız yok. Ama bu kişi ne benim nede menfaatlendiğim bir kişi. Benle irtibat kuranlardan tek bir kişi bu bayanın telefon numarasını istedi onada vermedim. Kendisi uygun görürse buraya yazsın.
| | |
| Reklamlar |