| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Domuz yagi büyüsü arkadaslar evinde veya baska biryerde domuz yagi buyusunden suphelenenler kucuk bir kiz cocugunun idrarini suphelendiginiz yere serpin allahin izniyle bozulur buyu ile yapilan sidik ile bozzulur......... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | selam ebrus domuz büyüsü ne sirkeyle nede idrarla bozuluyor,benim dışkapım ve yatak odama sürülmüştü,ben herşeyi denedim büyü bozulmadı,eşim evi terketti,forumda okuduğum bişey tüylerimi diken diken etti.domuz yağını alıp koynuna sokup kliside papaza yağla beraber kendilerini okutuyorlarmış,büyünün dönüşü olmuyormuş.Bunuda yeni öğrendim geç kaldım.papaz büyüsü adı altında olanları hiç bir müslüman bozduramazmış. bu konuda bir bilginiz varsa lütfen paylaşırmısınız...şimdiden teşekkür ederim,Allaha emanet olun... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | selam, domuz yagi nere sürüldüyse onu kesinlikle yok etmeniz gerekir, eger duvara sürüldüyse duvari yikin ve yenileyin yatak odaniza vs gibi esyalara sürüldüyse evinizden uzaklastirip yakin gitsin.. ve bi hocaya gidin daha detayli bilgi alin.. bizede yapilmisti ve bütün aile dagilmak üzereydiki allahin izniyle attlattik. |
| | |
| Reklamlar |