yahu sorular kafa patlatılacak tarzdan değil. ben bir soru sorarım . şaşırırsın valla.sen bu dört soruya cevap verdiysen benim sorumada cevap verebilirsen sana bu yollar helal olsun kardeşim
![]()
Arkadaslar eski bir sozde '' Bilmez ki Sorsun , Bilse Sorardı ''
insanlarin neye sahip olduklarini sorularindan gorebilirsiniz
Benim sordugum soruda ise Ogrenebileceginiz , Ise Yarar Gizemci Bir Teknik var , Gelismek Isteyenlere yardimci olacak Onemli Etkili Bir Teknik , Asagida yer aliyor ,
Hadi Biri Dort Yapalimda kendini Ustat Sanalarin Fil Disi Kulesi Yikilsin ;
2- Musteriniz Dogum Gununu Biliyor ama Dogum Saatini Hic Bilmiyor , Hic Bir Fikri Yok , Ama Yukselen Burc Bilgisi Lazim , Onun Yukselen Burcunu Nasil Hesaplarsiniz ? ( Takriben Kolay bir Soru , Tabi Bilene )
3- Olumcul Sabun Buyusunu Herkes Duymustur , Bu Buyu Baslar ve Olumle Biter , Buyu Kanunlariyla Oynayarak Olumcul Olandan Nasil Olumcul Olmayan Bir Buyu Elde Edersiniz ? Yada Soyle Soralim Olumcul Sabun Buyusunu , Buyu Tuttugunda ve Hedef Kisi Hastalanmaya Basladiginda ( Olum'e Giden Ilk Basamak tir Bu , ) Sabun Buyusunu Nasil Durdurursunuz ?
4- Musteriniz size sunu sordu : Nisanlim Askere Gidiyor , Askerligi Nereye Cikacak ? Bu soruyu Nasil Yanitlarsiniz ? Hadi Tarot u bilenler iste Meydan , Gidecegi bir cok il icinden Dogru ili soylemeniz lazim ( 2006 da Tarafimdan net olarak yanitlanmis , Soru sahibi bayan sonrasinda yaniti dogrulamis ve tesekkur etmistir )
1- Soruda Burada ; Peki ustadina sor bakalim
kisilerin bizim hakkinda Dusunce Radyasyonlarini 3 Gun icinde Almak , Kisilerin Dusuncelerini Duymak icin Teknik olarak ne yapmaliyiz ?
Saka degil , gercek pratik uygulanabilir bir Teknik olarak ,
'' Gordugun kisiye hemen Ustat deme , Ustat dedigin Usta , Usta dedigin belki de Kalfa dir ? ''
Kendi Küçük Günahı Büyük Volkan Bu Lafı Eyledi , Sözün Direğine Depiği Yerleştirdi !
yahu sorular kafa patlatılacak tarzdan değil. ben bir soru sorarım . şaşırırsın valla.sen bu dört soruya cevap verdiysen benim sorumada cevap verebilirsen sana bu yollar helal olsun kardeşim
![]()
Konu DoReMi tarafından (05-06-2009 Saat 03:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Hahahaha aloha,tayininin nereye düştüğünü biliyorum da ben arkadaşı teyid etmek için sordum..ha yeri gelmişken sevdiğim temmuz ağustosta gidecek ya acaba tayininin istanbulda kalması yönünde dua etsem olur mu..hani son anda değişme olur mu tayinde dua edicem de vesile de lazım diyorum
--------------------
Ayrıca nerden anladın ASD ile ilgisi olduğunu öğretmen vs de ola bilirdi
--------------------
Ayrıca senin verdiğin bilgiler normal askerlik ile ilgili internet sitesine girdim şimdi..
Konu FoSFoRLuCevRiYe tarafından (04-05-2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bence de bilmiyor..bilen kişi bilir bildiğini isbata çalışmaz...
ya reklam ya bilmiyor oğrenmek ıstıyor
neyın reklamı bu konuda reklam yapılıcak bısey yokkı![]()
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
hisleri kuvvetli olan söylesin eski nişanlım geri dönecek mi![]()
![]()
![]()