emeğine sağlık inşallah kardeşim umarım cevabını iki cihandada alırız alırım... Ve umarım allahım duysun yine diyorum..en çok istediğim şeyi en tez zamanda istediğim olayla cevab verir inşallah...
Izlemenızı ısrarla tafsıye edecegım bır calısma arkadaşlar.
Hepimizin ortak yanılgısı..
SAD 1 : Sad , Bu öğütle dolu Kur'ân'a bak !
emeğine sağlık inşallah kardeşim umarım cevabını iki cihandada alırız alırım... Ve umarım allahım duysun yine diyorum..en çok istediğim şeyi en tez zamanda istediğim olayla cevab verir inşallah...
Ben nefsimle savaşta Rabbe her tevekkül sunuşumda sen aklıma girip zülüm verdin...işte beni bu savaşta kaybettin...Adalet nerde sormayı bile unuttum..
Ben izleyemedim ama eminim çok güzeldir. Emeğine sağlık.
''sempatiqmavi''.........Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
ben senin gecendeki mavi,yada günündeki sarı... sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı, ben senin yüzündeki çizgi , yada dünündeki anı.. hadi kalk gel bul bi bahane
,birazcık heves
biraz cesaret...ilk günki gibi duruyor hâlâ...kalbin ömürlük bende emanet.
izLeyemedm![]()
ALLAHIM sn herşeye kadirsn...verende sensin aLanda...sn her şeyin en iyisi en hayırlısını bilensn...aLLahım en hayırlısını nasip et bizm için...
Arkadaşlar ızleyebılmenız ıcın microsoft powerpoınt ve benzerı slayt ları sergıleyen yazılımlar gereklıdır.
Ama sunuda soleyebılırım bu yazılımları yukleyıp ızlemeye deger bır slayt..
Müzik tek basına bıtırıyo olayı zaten..
Sizlerde sagolun ..
Çok güzel ve etkileyici bir slayt..Duygulandım çok teşekkürler Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah teşekkürler arkadaşım
Çok güzeldi.Allah Razı Olsun Kai..............
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
Sizlerde sagolun kardeşlerım..