yatağının temiz ve odada yerde ekmek kırıntısı olmamasına dikkat et
bende ne zama berbat şeyler yaşasam yatağımın bir köşesine ekmek krıntısı bulurum
+birde gusül abdesti al ne olur ne olmaz
her gün sayısı belli olmaksızın ya latif ismi şerifini çekiyorum geceleri...
dün 3. geceydi yorulduğumda bıraktım
tam 411 adet çekmişim sonra uyku bastı tam dalıyordum biri yanıma geldi biri odaya girdi sandım bende ...
ayak sesleri birde tuhaf sesler geldi hırıltı gibi gözlerimi açtım kafam yorganın içindeydi gözlerimi açtığımda kocaman bir yılan kafası gördüm sadece kafa var bedeni yoktu insan kafasından biraz daha büyük bi kafaydı. hemen besmele çektim kayboldu kaltım etrafa baktım hiç bir şey yok ...sonra uyudum fakat uyanık gibiydim etraftaki sesleri duydum sabah ezanına kadar ... ayak sesleri ve hırıltı.
zikir çektiğim halde neden yılan gördüm korkunç bir şekilde?
yatağının temiz ve odada yerde ekmek kırıntısı olmamasına dikkat et
bende ne zama berbat şeyler yaşasam yatağımın bir köşesine ekmek krıntısı bulurum
+birde gusül abdesti al ne olur ne olmaz
güzel arkadaşım senin siteye eklediğin resimlere baktım ve hepsi paranormal olaylarla ilgili biliirsin bu tip şeylere ilgi duyan insanlara çeşitli varlıklar musallat olabiliyor bilmiyorum ama hele de sarışınsan kırmızı rengi çok seviyorsan ve gözlerein de renkli ise potansiyel alıcısın o yüzden biraz soyutla kendini cesursun muhakkak ama belli bir aşamadan sonra gelinen noktalar seni rahatsız edebilir
bulunduğum yer ter temiz o konuda çok dikaktliyim ben
ekmek kırıntısı olması imkansız
pis ve dağınık yere melek gelmez onu çok iyi bildiğimden hergün temizde olsa yine temizlerim...
gusul abdestinde yada normal abdestte bir eksiklik olmuştur belki onu bilemiyorum işte..
--------------------
üzrimde 3 kafir cin 2 müslüman cinin var olduğunu kısmende olsa biliyorum fakat zikrin peşine 7 ayetel kürsi okuyorum yatmadan..görünen kafir cin ise ben kendimi dualarla koruma altına almışken nasıl görebildim?
bu olayın 411 kere ya latif demekle bir alakası olabilirmi?
Konu psychick tarafından (16-03-2009 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
varlıklar rahatsız olmuştur seni yılanla korkutmaya çalışmışlar, sen aldırma devam ediniz lütfen korkulacak durum görmüyoruz![]()
sayı ile ilgisi yok sen istediğin kadar ayetel kursi oku farketmez Latif c.c. esmasının anlamını biliyorsundur mutlaka neden sadece onu çekiyorsun önceki geçmişin nedir zikir olarak? Hangi altyapıyı kurdun kendindeki direk Latif Çekiyorsun.
Bazı kurallar vardır siz evin kapısını ardına kadar açarsanız kedide girer köpekte hırsızda. İstediğiniz kadar kapıya alarm takın yada dikkat köpek var yazın.
gormen cok normal ama zarar veremezler bence belkide seni vazgecirmek icin gorunmuslerdir ama aldirma.
sayıyla nasıl alakası yok?oku bakıyım sen bir 500 ayetül kürsi yada 1000 bak bakalım kulağına diyceklermi gel allahın askeri ol diye! o zaman anlarsın sayıyla alakası varmı yokmu diye.ben sadece onu çekiyorummu yazmışım ?çektiğim herşeyi kalkıp bu konu içinemi yazmalıydım?latif zikrini çekmek için bir alt yapı kurmaya gerek yok ne ya latif için nede başka bir zikri çekmek için alt yapı yapılmaz daha saçma bişey duymamıştım arkadaşım.sanki ben davet yapıyorumda alt yapı kurucam...
özellikle çektiğin için uğraşırlar zaten korkma, vazgeçirmeye çalışırlar,
devam et allah zikrine, bi de gusl önemli