gerçekten etki ediyor mu? Neden yüksek tabureye oturuyoruz. Burası biraz saçma geldi.Dualar Kıbleye doğru dönüp okunur diye biliriz hep.
düsmani korkutmak icin
kisinin cevresinde aleni bir sekilde düsmanlik yapan bir kimsenin bulunmasi ve kisinin bu duruma yaradilis itibariyle o kisinin seviyesine inerek cevap vermemesi ve bu sessizlik karsisinda düsmanca davranan kisinin isi daha ileriye götürerek,davranislarinin maddi manevi zarar verici duruma gelmesi karsisinda yapilmasi gereken;
kisi yüksekce bir tabureye oturup 101 bismillah söyledikten sonra havaya dogru üfleyip ardindan 41 ya settar 99 ya gaffar 41 ya celil 33 ya kerim 70 ya kahhar 3 ya cebbar okunarak kisinin yüzüne ve evine dogru üflenir
kaynak:gızlı ılımler ansıklopedısı
Yarabbi bildir de ben beni bileyim
Beni bilen ben ile kendime geleyim
Benim bensizliğim ile ben seni bileyim
Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim...
gerçekten etki ediyor mu? Neden yüksek tabureye oturuyoruz. Burası biraz saçma geldi.Dualar Kıbleye doğru dönüp okunur diye biliriz hep.
Kul'a Bela Gelmez Hak Yazmayınca, Hak Bela Yazmaz Kul Azmayınca...
yüzüne nasil üflicek orasini anlamadim görüsmüyorsak ???
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum..Siteyi bir süredir takip ediyorum yararlı olacağına inandım ve üye oldum.Üye Olan birçok ark.gibi benim de bana ve aileme büyü yapıldığı konusunda şüphelerim var hatta eminim yapan muhterem(!)komşumuz bir bayan..hatta son zamanlarda iyice emin oldum..Karşı dairede oturduğu için benim sabah evden çıkma zamanımdan bir süre önce apartmanın giriş tarafına yani aşağıya inip sonra evine geldiğini farkediyorum misal 10 dak.sonra ben evden çıktığımda apartmanın giriş kapısının eşiğinde tam ayak basılan yerde biribirine dolanmış ip yığını görüyorum.Buna benzer biçok örnek verebilirim,sürekli dua okuyorum fakat tam bir gerilim filminin içinde gibiyim,büyüye büyüyle karşılık vermek hem kişiliğime hem inançlarıma ters,kaç kere ev kapısında domuz yağlarını temizledim benim farkettğimin farkında ve bakışları düşmanca yine de utanmıyor ve vazgeçmiyor ne yapabilirim desteğinize önerilerinize ihtiyacım var cevap bekliyorum lütfennnnn...![]()
kadını bi temiz döv bak bida yapıyomu
--------------------
allah böyle insanların şerrinden korusun kardeşim mümkünse taşının
Konu gulum tarafından (06-01-2009 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Kötülüğe kötülük yaparak karşılık vermek tarzım değil..hakediyo orası ayrı tabi..
--------------------
Pardon kardeşim yazınızın sonunu görmemişim..Haklısın Allah hepimizi şerli insanlardan korusun..Biz ev sahibi o ise kiracı durumunda..Aslında taşınıp gitmesi gereken o..Derdim onun gitmesi tabi,kalbinin yumuşayıp büyüden vazgeçeceği yok bari gitse gidebilse...
Konu mavikuş tarafından (06-01-2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi