ya sonuçta dansözlük yapmıyor çiftetelliyle iki kıvırıyor bence abartılacak bir şey yok ayrıca bazıları çokda güzel oynuyor turkuaz![]()
Şimdilerde erkekler kıvırmak bir yana dansözlere taş çıkartırcasına oryantal dans yapıyorlar.
Önceden erkekler harmandalı zeybek falan oynarlardı şimdi ne zaman göbek havası çalsa atıyorlar kenndilerini ortaya..anlayamıyorum doğrusu... izlerken ağzım açık kalıyo valla!
Yani bu erkekleri bu duruma özendiren böyle yapmalarını hoşgösterecek bir sebep aklıma dahi gelmiyor.
Sizlerinde bu konudaki fikirlerinizi iletmenizi bekliyorum...
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ
ya sonuçta dansözlük yapmıyor çiftetelliyle iki kıvırıyor bence abartılacak bir şey yok ayrıca bazıları çokda güzel oynuyor turkuaz![]()
hiç hoş değil şahsım adına konuşuyorum ben bir erkeğe yakıştıramıyorum dansöz gibi oynamasını erkeğe ağır oyunlar yakışır bence o ne öyle asena gibi kıvırıyorlar..
Hayatta sadece bir kez rastlanır,yeryüzünde iki beden de bir aşkın tecelli etmesine...İkimize de bir aşk düştü,mecburen bölüşüyoruz....Katsan çoğalır,katmasan bende kalır....
Turquaz sendemi?????????kaş,küpe,oryantal derken erkekler atta gidiyor.![]()
Ya benden güzel oynayanlari var kiskaniyorum napim
Yüzlerine söyleyemiyorum bari burada yazarak icimdekileri dökeyim dedim![]()
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ
sitedeki bayanlar hep feminist olmak zorunda mı? sebebi çok basit aslında, kim sevgilisindan ayrılmışsa burda sevgilisinin hem cinslerini eleştirerek bi nevi kin duygusunu bastırmış oluyor. turquaz, kim kıvıran bir erkek ister? bu konuyu açmanın bile bi anlamı yok, benim tepemi attıran ne çok insan var bu sitedesebvrebwetrb
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
Sulukuleli Baryam'ın yoldaşına benziyorlar![]()
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
ben turQuazın bu konuyu bu amaçla açtığını düşünmüyorum yani sevgilisine kin ve nefret kustuğunu düşünmüyorum,hatta ben onun sevgilisinden ayrı olduğunu bile düşünmüyorum..
Hayatta sadece bir kez rastlanır,yeryüzünde iki beden de bir aşkın tecelli etmesine...İkimize de bir aşk düştü,mecburen bölüşüyoruz....Katsan çoğalır,katmasan bende kalır....
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.