-
Eşimde Büyü Olabilirmi?
Arkadaşlar eşimle 5 yıl flört döneminden sonra evlendik ve yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ama son 10 aydır aramız bi çok iyi bi çok kötü.Bi dönem geliyor eşim beni el üstünde tutuyor, bi dönem de yerin dibine sokuyor.Ortada hiçbişey yokken bir tartışma yokken birden surat asmaya başlıyor,sonra seni sevmiyorum ayrılalım diyor.3- 5 gün sonra daha çok benim ısrarımla düzeliyoruz ama hiçbişey yok gibi oluyor o düzelmeler de,yani gayet iyiyiz.Bu son 10 aydır yaklaşık 1,5 - 2 ayda bir bunu yaşıyoruz.Sizce eşimde büyü olabilir mi,fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
-
Arkadaşlar lütfen yorum yapacak olan yok mu?
-
yaşadıklarınızın detayını bilmeden kimse yorum yapamaz ki,başka türlü sorunları olabilir.büyü hayatın bir gerçeği ama herşeyi bu ve bunun gibi şeylere bağlayınca işin içinden çıkamıyor insan bence size garip(kötü)davrandığı dönemlerde neler yaşadığını öğrenmeye çalışın dönemsel sıkıntılardır umarım ve herşey düzelir....
-
Eşiniz manik depresiv olabilir.İki uçlu mizaç bozukluğu,duygu durum bozukluğu.
-
hemen herşeyi büyüye yormayın..büyüye yordukca üzerine daha çok getirirsiniz ve büyü varsa daha çok tesir eder...ama siz Allaha inanıp büyüden korkmaz alakalı olmaz sadece Allahın dediği olur derseniz büyüde işlemez...önemli olan ona sığınmak ve bol bol tevbe istiğfar getirmek..
siz şimdi sınava tabi tutuluyorsunuz belkide...bol bol dua okuyun...felak nas,. ayetelkürsi oku evine ,eşine yasinler oku...Nazarda olabilir nazar duası okut kalben inan geçeceğinede...ve sevgi Muhabbetiniz için ona YA VEDUD Oku...inş.. selamete erersiniz...kötü şeyleri üzerinize getirme..
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
-
aynı sorun bendede var arkadaşlar bende 6 seneye girmek üzereyim evliliğimde ama çok sıkıntılı bir evlilik yaşıyorum eşimde bende severek evlendik ama eşimin ailesi büyük bir problem sanırım bişeyler yaptırdılar bize çok cahiller eşim onların sözünden çıkmıyor beni ezip geçiyor sıkıştığı zaman evden kaçıp sürekli annesi yada ablasında kalıyor ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olabilecek birini tanıyormusunuz