sekuren ne demek onuda bi açıklarsan arkadaşlar daha iyi anlar belki![]()
Ben eski sevgilimi istiyorum diyenlere:
(bu büyü 2. kısmına gerek olmadan arkadaşımda işe yaradı)
sevgilinizin vesikalık ya da yüzünün net göründüğü bir fotoğrafını bulun.
sevgilinizin ve sizin yüzleriniz üst üste gelecek şekilde resimlerinizi yapıştırın.
yapıştırdığınız resimleri beyaz bir kağıda sarın ve kağıdın dış yüzeyine 9 kez SEKUREN yazın
( üst üste gelmesin) bir hafta içinde sevgiliniz tekrar kollarınızda...
eğer 1 hafta geçtüğünde kollarınız haa boş ise kağıdı alıp metal bir kapta kül olana kadar yakın,
küllerini denize, göle, herhangi bir su birikintisine boşaltın.bu kadarı yeterli olacaktır.
----------------------------------------------------------------
bu büyü tarifini bi internet sitesinde buldum. bi foruma yazmışlar. bunu yazan arkadaşlarında işe yaradığını söylüyor ama bilmiyorum tabi. yanlız buna benzer bi tarif duymuştum ben de önceden.
Konu Mira tarafından (05-11-2009 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
sekuren ne demek onuda bi açıklarsan arkadaşlar daha iyi anlar belki![]()
Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş
Ve ben kıyamdayım..
Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine
anlamını bilmiyorum. bu büyü tarifini internetten araştırığ bulmuştum. ayrıca sevgi büyüleri diye bir kitap vardı,sanırım bu tarifin benzerine orada da denk geldim.
yeni birini öyle hayatına sokmak kolay olsa ......sanırım kimse burda dualar ,büyüler bölümüne bin umutla baglanmazdı![]()
Sekuren diye bir peri duydum ama X) hasret , ozlem cekenlerin perisi demislerdi XD
sekuren normal latin harflerlemi yazılacak peki acab????arapçaysa yazamıycam demektir![]()
duridlerin büyüsünde kullanılıyormuş bir peri adıymış her günün ayrı perisi varmış bunu internette buldum
peki bu hangi gün?saatin önemi var mı?üstüste gelmeyecek olan 9 kez yazacağımız sekuren mi?
teşekkürler...
ben bunu gununde yapmıstım o perinin gunu olan saatte..gecmıs zaman oldu unuttum..bana bır sey olmadı..eski sevgılıye degıl de küs sevgılı ıcın yapılır denıyordu o zaman
[SIGPIC][/SIGPIC]vademecum