bende sevgilimle bir araya gelelim diye birseyler ariyordum ama neyse hic nedensiz sekilde bozuldu aramiz
Bir dolunay gecesi ve onu takip eden on üç gün boyunca her gece mavi bir mum yakın. Kurtulmak istediğiniz kişinin adını tebeşirle, beyaz bir kağıda yazın. Kağıdı küçük parçalara ayırın. On dördüncü gecede kağıt parçalarını yakın ve küllenmesi için yüksek kenarlı bir kasenin içine atın. Dışarı çıkıp külleri sol omzunuzun üzerinden havaya savurun. Geri dönmeden yada omzunuzun üzerinden geriye bakmadan içeri girin. Eğer küller üzerinize yapışmışsa, eski aşkınızdan kolay kurtulamayacaksınız demektir. Böyle bir durumda, eski aşkınızın adını tekrar yazın ve mum aleviyle yakın, kağıdın küllenmesi için bırakın. Külleri geriye bakmayarak sol omzunuzun üzerinden atmadan önce küllerin üzerine yedi tutam tuz serpin. Tuz saf bir ruhun sembolüdür.
Konu Mira tarafından (17-03-2010 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
bende sevgilimle bir araya gelelim diye birseyler ariyordum ama neyse hic nedensiz sekilde bozuldu aramiz
bunula başarılı olamassınız,çünki kimse aklından çıkarmak istemiyor.bu formda herkes bir araya gelmek istiyor
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
sanırım bu formda istemeyen yokki,neden istisna olasınız ki
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
aklımdan çıkarmak istediğimi vurgulamıştım shadow.yoksa haklısı n zaten herkes birleşmek istio ama ben unutmak istiyorum bu yüzden istisnayım galiba dedim![]()
İLLE DE SEN.......
özürdilerim galiba haklısın
önemli diil ki olablcek yanlış anlaşılmalar canın sağolsun kardeş ya![]()
İLLE DE SEN.......
Ben de unutmak istiyorum hemde ilelebet onu,ona duyduğum aşkı........![]()