eskilik suresi ne kadara geçerli bilmiyorum ama inşallah evlenmemişse gönlü başkasında diilse işe yarar bi yöntem gibi...
Yazdiklarimi kaldirmak durumunda gibi hissettim..
Burasi aynen biraktigim gibi kalmaya devam etmis. Polemik polemik polemik..
Bir yere varabilen var mi?
Moderator arkadasimizdan ricam bu konuyu silsin..
Devil : Vanity is my favorite Sin.
eskilik suresi ne kadara geçerli bilmiyorum ama inşallah evlenmemişse gönlü başkasında diilse işe yarar bi yöntem gibi...
Bu kesinlikle büyü değildir dediğin şey büyüler kitabında büyü olarak geçiyor cnm
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler..
Inan, gercekten hersey Allah'in istemesiyle ve onun istedigi zamanda oluyor. Ben bunca zamandir nelerle ugrastim tek anladigim bu oldu. Sabretmek, isyan etmemek ve beklemek..
büyü değilse neden Ya Rabbim değilde ya cin diye mırıldanılıyor
Evet bu büyü büyük ihtimal ve çok zor bir olay.
Eğer birgün beni boynu eğik görürseniz, Bilin ki yere düşen birini kaldırmak için boynumu eğmişimdir!
yahu diyorum ya düpedüz büyü buuu arkadaş kesinlikle değildir derken neye göre karar vermıs anlamıs deılım
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler..
[QUOTE=stardust;526235]kac kitabiniz var bilmiyorum ama bir cok havas kitabinda, cinlerle yapilan uygulamalar var. Bu uygulamalar cesit cesitdir ama burada yayinlayamam tabii..[/QUOTE şimdi yenı bır tartsma baslayacak yıne havas buyu mudur deıl mıdır dıye en ıyısı o konuya tekrar gırmeyelım ama bu uygulamanın buyu oldugunu belırtelım sen de ıstersen ınsanları yanlısa tesvık etmemek adına uygulamanın basında yazdıgın notu degıstr cnm