insan herzaman kendi cevabının kendi içinde olduğunu unutuyor sorumun cevabı bende rüzgarın sebebi çakralar kapatmayı öğrendim ve işkence bitti ...
evet yaklaşık 4 yıldır oturduğum evde bir esinti var hani kapı veya pencere açık olduğunda ceryan yapar ya aynı onun gibi fakat daha hafif oyüzden omuz bölgem sürekli tutuluyor.evden mi diye düşünürken geçen yıl başka bir eve taşındım fakat burdada aynı şey oluyor bu yıl artık aura ları görmeye başladım ciddi bir şekilde çalışıyorum. merak edip ışıkları söndürdüm esinti kozmik bir bulut gibi sürekli üzerime aktığını gördüm evin neresine gidersem oraya yöneliyor evde açık hiçbir yer yok esintiyi takip ederek bina dışına kadar çıktım faka nerden geldiği belli değil binaların arasında kaybettim.şu sıralar sayısı ikiye çıktı hatta benim oğlanıda takip ediyor.hafif bir esinti olmasına rağmen üşütüyor biri pencereden giriyor diğeri mutfak tarafından bir noktada birleşp tekrar ikiye ayrılıp daha kalın olanı bana birazdaha ince olanı da oğlana yöneliyor. etrafımda kozmik bir duvar oluşturuyorum fakat birdakika içinde resmen deliyor ve bana ulaşıyor şaka gibi..bir iki gün önce çok güçlü mıknatıs bulup omuzuma koydum yaklaşık bir metre karelik bir manyetik alan oluştu fakat onunda önünde biraz biriktikten sonra çevresinde üstünden akmaya devam etti yahu bu nedir bilen başına gelen varmı varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler...bu arada rengini söyleyeyim kirli beyaz ışıltılı içinde parıldayan yeşil mor sarı parıltılar var.
insan herzaman kendi cevabının kendi içinde olduğunu unutuyor sorumun cevabı bende rüzgarın sebebi çakralar kapatmayı öğrendim ve işkence bitti ...
ancak ölü bir insanın çakraları kapanır durumunuz ilgimi çekti ne yaptınız geçmesi için ???
Ecrinin ruyası...
kapanmayı tam olarak algılamayın sadece çapları parmak ucunuzun büyüklüğüne dönüşüyor yani oldukça küçülüyor yaptığım da oldukça basit herbirini açmış birer çiçek gibi imgeledim kök çakrasından başlayarak tomurcuk şekline sokarak tek tek devam ettim şu an oldukça rahatım akan kozmik enerji yaklaşık 30 - 35 cm kalınlığındaydı şu an 4-5 cm çapında bu kadarı rahatsız etmiyor...
Bende ilk mesajı görünce aynı cevabı verecektim ama baktım 2 cide cevabınızı bulmuşsunuz rutin aralıklarla dengeleme yapmanızda fayda var. En sağlıklısı hepsine eşit almak bazılarında fazlalık var ise bu sizde haller yaratabilir. Mesela alın çakranız daha açıkki bunları görebiliyorsunuz onuda kısarsanız kalb çakranız ve diğerlerine kaydırırsanız mevcut enerjileri daha başka özelliklerde hissedebilirsiniz.
harbi cok enteresan bu enerjının olumlu yönlerı oldumu sıze
esas amacım şifa yeteneğimi geliştirmek fakat bazen aldığımız ilaçlar gibi yan etkilerde oluşuyor sanırım.işin üzücü tarafı danışabilecek bir öğreti alacak türkiyede ciddi olarak bir kurumun olmayışı var olanlarında yarısı sahtekar malesef doğru insanı bulmakta zor bu forma da şans eseri girdim birkaç cevap buldum özellikle çakralar mistik koruma vs. bu işte esas olan soruların çoğuna yaşadığınız tecrübelerle cevap bulmanız benimkide öyle oldu bu arada oğlumdanda yardım alıyorum çünkü o iç organlara kadar ve hatta üst boyut varlıklar olmak üzere görebiliyor astral yapabiliyor ve hiç zorlanmıyor ve yaşı 14 cocuklar bu konuda daha başarılı bende serbest bıraktım gelişmesine yardımcı oluyorum yalnız bazı arkadaşlar endişelenebilir yaşı çok küçük diye fakat kontrol altında tutuyorum .kısaca bu işte birlikte büyüyoruz..
sitede beni üzen en büyük şey insanların cahilce büyü ve cin gibi varlıklarla iletişim içine girme arzuları halbuki kendilerini dahaulvi konulara verseler geliştirseler şu ankinden daha çok ve katkat mutlu olacaklar.inanın korkulcak hiçbirşey yok ne cinler ne periler durup dururken sizi taciz etmiyorlar buna rağmen eden olursada
rabbim onlarca dua indirmiş okuyun gitsin bu kadar basit.
kendinizi tanımak nasıl doğa üstü renklerle bezenmiş olduğunuzu görmek tarif edilecek birşey değil gören arkadaşlar bilir kendinizi geliştirin diğer insanlarada faydanız olur evde herkes birbirini tedavi edebiliyor ben elimle oğlum sadece bakarak ağrılı yeri imha edebiliyor vs. iyi akşamlar
bende şifa yeteneğimi geliştirmeye çalışıyorum çocukken astral yapmak ve benzeri şeyler benim için oyun gibiydi fakat o dönemde anlaşılamadığı için ağır travmalar yaşadım ve yeteneğimi korku ile kapattım çocuğunuza destek olmanız çok güzel ve evet malesef ülkemizde bu konu yeni olduğu için ve her konuda olduğu gibi istismarlara açık nasıl sahte hocalar üfürükcüler varsa bu tarz konularında ehil olmayanları ve insanları istismar edenleri var
Ecrinin ruyası...