-
evham hastaligi
evham hastaligi icin dua bilen varmi
-
-
-YASAKLI-
Euzu besmeleyi çek ve evhamı üzerinden def edildiğini hisedene kadar (la havle kuvete illa billahil alıyul azim) Okuman evhamın kalkmasına neden olacaktır...
DİKKAT 100lerce bilgin ve alim tarafından sayısız kere denemiştir!..imanla okunursa işiniz hal olur ,aksi halde okumanız size fayda vermez!.
-
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim mi demek istedin?
-
-YASAKLI-
manası
Allah’tan başka güç kuvvet sahibi yoktur!!. Her şeye kuvvet ve güç veren, ancak kendi zatı ve sıfatların sahibi yüce Allah’tır.
normalde darlığa düşenler okudumu işi ferahlığa çıkıyor..birde geylani hazretleri bu tespihle ona saldırmaya gelen cini yakmıştır!..
-
imam-ı Rabbani hazretleri her türlü dünyevi
ve uhrevi zararlardan korunmak için her gün 500 defa
Lâ havle velâ kuvvete illâ billah
duasını okurdu
her türlü evham , vesvese , kuruntu ve boş hatıralara
karşı bu duada her gün 1000 defa okunabilir :
nes'elükel ismete fil harakâti ves sekenâti vel kelimâti vel irâdâti vel hatarât
Bismillahirrahmanirrahim ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azim
okumak, sinir hastalığına ve bütün hastalıklara iyi gelir . ( Enes bin Malik )
HAKK TECELLİ EDİNCE HER İŞİ ASAN İDER ,
HALK İDER ESBABINI BİR LAHZADA İHSAN İDER .
-
-
Buradaki ...aliyyil azim. alim ve azim esmaları mı?
Birde link vardı esmaların birleşimi durumda nasıl okunduğu ıle ılgılı bulamadım.
Linkini verebilirmisiniz.
-
Evham hastalığı bildiğimiz psikiyatride ''panik Atak'' denen hastalıktır. Psikiyatri tedavisi olumlu sonuçlar verir.
--------------------
Toplum içine çıkamama, terleme, aniden nabzın hızlanması, öleceğini sanma gibi belirtiler mevcuttur kişide.İlaç tedavisinin ve psikiyatrik yardımın daha kalıcı çözümler yaratacağı görüşündeyim
Konu zheyna tarafından (04-01-2009 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
canım bende panik atak vardı ölüm korkusu..birine bişey olcak korkusu..bazen su bile içerken tereddüt ediordum boğaıma kaçar boğulurum ölürüm die..aylarca hastanelerin acil servislerine taşıdı babam beni..panik atağı bilen bilir..atak qeldiği zaman insan bambaşka bi dünyada oluoo..sözün kısası panik atak evhamın en uç sınırıdır..ama Allah'a şükür şuan çok iyiyim..doktorların verdikleri ilaçlar filan fasa fisoo..yani tabi bu benim düşüncem..ben panik atağı SALAT-I TEFRİCİYYE ile atlattım arkadaşım..Herqün 100 tane okuordum..salat-ı tefriciyyenin açmadığı kapı yok cidden..qünde 100 tane okumanı tavsiye ederim..ayrıca bi bardak suya 17 bismillahirrahmanirrahim okuyup üfleyip içirmişti anneannem bana..o da evham için demişti,ewet ewet..evham için demişti ama ben diorum ki..salat-ı tefriciyyeee...