Paylaşım için Allah razı olsun incisel. Ben çalışıyor olduğum için 5 vakit namaz kılamıyorum yazdığın vakitlerde kılsam duam için olurmu acaba?
Evladı olmayan veya olupta yaşamayan erkek veya kadın tam bir itikad ile 41 gün yatsı ve sabah namazından sonra
1000 defa La ilahe illallah zikreder ve her zikirin ardından
"ya rabbi bana bir salih evlet ihsan et" diye dua ederse Allah c.c. hayırlı bir evlad ihsan buyurur.
not: bunu icra eden kadın ise hayız günlerinde okuyamayacagından temizlenir temizlenmez aradan gün geçirmeden okumaya başlayıp,41 günü tamamlar.ve muradı ihsan olur Allahın izniyle..
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
Paylaşım için Allah razı olsun incisel. Ben çalışıyor olduğum için 5 vakit namaz kılamıyorum yazdığın vakitlerde kılsam duam için olurmu acaba?
Cok sagol incisel. Allah razi olsun. Benim icin degil tabii ama bir kuzenimin cok isine yarayacak bir dua. Her yontemi denediler, 11 sene oldu, olmuyor. Allah kabul eder insallah.
La ruche qui se joue au bord des clavicules,
Comme un ruisseau lascif qui se frotte au rocher,
Défend pudiquement des lazzi ridicules
Les funèbres appas qu'elle tient à cacher.
inşallah canım vesile oluruz belki rabbim kuzenine hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah..sendende Allah razı olsun.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.