bunların hepsi hikaye...ya hep ya hic..2sinin arasında yasanmaz.yalının bir parcası var..aklıma geldi..2gönül arasına 3saklanmaz ..ya yalnızlık ya ben..ya O ya BEN..aglaya aglaya senden vazgeciyorum..
Evli adamlara aşık olan çok bayan görürüz. bir işi, dairesi ve bir hayatı olan kadınlar. bırakın yaşadıkları ilişkinin heyecanını sürdürmeyi, bir de duygularını paylaştığı yakın arkadaşlarının sorularıyla muhatap olmak zorunda kalırlar: "karısını terk edecek mi?", "karısına senden bahsetmiş mi?" 2008 yılında yaşıyoruz ama 1950’lerin zihniyetinden bir türlü kurtulamıyoruz! bir adamı seviyorsak onunla evleniriz. tabii önce boşanması lazım.
Not: Kendi düşen ağlamaz.
Başka Bir Not : Zor olan daima daha çekicidir. Ama büyük zaferler daima ağır biter...
bunların hepsi hikaye...ya hep ya hic..2sinin arasında yasanmaz.yalının bir parcası var..aklıma geldi..2gönül arasına 3saklanmaz ..ya yalnızlık ya ben..ya O ya BEN..aglaya aglaya senden vazgeciyorum..
Ακακία.
beylik cümleler kurmaya çok yatkın bir konu,
akıl ve kalp çarpışır çoğu zaman, ama kazananı yoktur,
çünki başkasının olana ortak olmak yada elinden almak, kişinin insan tarafını hep acıtır...,
ama,
taşa geçer,kendime geçmez sözüm .....
asla büyük konuşulmaması ve Allahın bizi böyle bir duruma sokmaması için dua edilmesi gereken bir durum.
Düşüncensin sen, kardeş, düşüncen
Düşünceyi düşünce et, kemik kalır senden.
Gül bahçesisin, düşüncen gülse;
Kütüksün külhana sürülen yok eğer dikense.
zina haramdır ,ask degil...
önemli olan bu noktaya dikkat etmek.
evli bir erkege asık olan kadın askına karsılık görmüyorsa ceker gider,unutur vs...
ama adam da kadına asıksa yapacak tek sey vardır karısından bosanır digeriyle evlenir..hem insani olan da budur.bu isin gizli saklısı daha cok acıtır.
sonu olmayan bir yol bence evli erkekden sevgili olmaz der büyüklerimiz çünkü evliye gönül verme eve gider unutur derler. bence üçlü yalnızlık ve bir ömür boyu iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkda diye yeminler ederek aldığı hanımına ihanet ediyorsa adam(yada kadın) karakterinden şüpe duyarım o kişinin.
karısını benle aldatıyorsa..benide başka kadınla aldatır..kişilikle alakalı bir durum bence...aynı şeyin başına geleceğini düşünerek hareket etmekte fayda var diyorum..
Bekar erkeklerin suyu mu çıktı?
Çoluk çocuklu adamlara aşık olursan eline birşey geçmez.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Karşıdaki evli erkek de aşıksa boşanır,bekar modunda ilişkiye devam edilir![]()
ben yeni üye oldum. komşumuz olan bi ablanın evindeyim şimdi onun pc den yazıyorum. konuyu görünce benden bahsediliyor dedim. sevdim ben evli birini. ama sadece sevdim. canım çok yanıyor kalbim acıyor ama asla yuvasının yıkılmasını istemem. komşumuz olan abla yani şimdi evinde olduğum abla ( sadece ona söylemiştim birde sevdiğim adam biliyor) demiştiki aşık olmak haram değil ama evli erkeğe aşık olmak çok acı verir sanada onada eşinede çocuklarınada. ama eğer sabredersen muhakkak mükafatını alırsın. onu seviyorum biliyorum oda bana ilgisiz değil biz birlikte çalışıyorduk aynı işyerinde. nasıl oldu anlamadım ama ona aşık oldum o öğrendikten sonra çok utandım ama kendime engel olamadım. sonra oda bana bir not yazarak başka yere tayin istedi gitti. notta kendisinide bana aşık olduğunu ama bunun sağlıklı bir durum olmadığını onun için buradan gitmeye karar verdiğini yazmıştı. gitti. onu çok özlüyorum ama onun huzurlu olması bana yetiyor. saliha ablam doğru söylüyormuş meğer. kadınlarla erkeklerin aynı yerde çalışması doğru değilmiş. ama ben ona aşık olduğum için pişman değilim özellikle buradan ayrılması benim ona olan saygımı dahada arttırdı.