bu birkaç yıl önce banada olmuştu neden bilmiyorum ama sonradan geçti bilen arkadaşlar bilgi verirse bende çok sevinirim o zamanlar çok merak etmiştim sormak için böyle bi imkan olmamıştı
Arkadaşlar namaz vakitleri dışında odamda sessiz oturuken kulağıma derinden ezan sesi geliyor bunun anlamı nedir?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma. Hz. Mevlana
bu birkaç yıl önce banada olmuştu neden bilmiyorum ama sonradan geçti bilen arkadaşlar bilgi verirse bende çok sevinirim o zamanlar çok merak etmiştim sormak için böyle bi imkan olmamıştı
yıllardır ara ara oluyor şimdi sitede dolanırken aklıma geldi yazayım dedim bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
birine anlatmıştım bana seni namaza cağırıyolar öyle olunca abdest al iki rekaat namaz kıl dedi .Kimin ne için çağırdığıni söylemedi pek inandırıcı gelmemişti.ben kimimki beni namaza çağırsınlar sıradan aciz bir kulum...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma. Hz. Mevlana
bende anlattım ama kimse önemsemedi sana öyle geliyodur dediler![]()
vardır bir kerametide biz bilemiyoruz Allah hayırlara vesile etsin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
amiinn inşallah güzel bişeydir
evet banada oluyor bazen arkadaşlar derinden bir ezan sei gerçekten bu nedir ki hayırlıdır inşallah hakkımızda
banada devamli olur
ezan sesine hasret oldugumuz halde bir yerden ezan okunuyor zannederim