14 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym oku lütfen hemen arkasından fetih suresi hakiym e kadar oku 3 defa geçmiş olsun
Bu gece odamda otururken, saat 12 gibi odami cinler basti. Uyumadan nas ve felak okudum ama gitmediklerini biliyordum. Kucuklugumden beri bana geldikleri icin ne yapabilirler ki diye sacma sapan bir dusunceye kapilip uyudum. Ama bunlar onlardan degildi. . Uykuda beni boguyorlardi resmen. Bilimsel yaklasan arkadaslar karabasan'i uyku felci olarak degerlendirebilirler ama bu degildi! Resmen bogulacaktim. Ya Allah yetis Ya Muhammed dedim. Ya Muhammed diye soylendim cok. Resmen gordum ve cok kotulerdi buyuk bir zevkle bana eziyet ettiler.. Sonra nas okudum, ve ihlas suresini okuyarak uyandim. 7 kere Ayet-el Kursi okudum ama bu onlari kovmaya yetmiyor. Bu gece gitmeyecekler basimdan hissediyorum. Simdi saat 2 oldu neredeyse. Uyanik arkadaslarimiz varsa bilen bana dua onerebilirlerse sevinirim.
Devil : Vanity is my favorite Sin.
14 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym oku lütfen hemen arkasından fetih suresi hakiym e kadar oku 3 defa geçmiş olsun
internette cin mektubu diye yaz arattır onu bi kağıda yaz ve yastığının altına koy işallah fayda eder bende deniyom bakalım
ama hiç bişeyden korkma onlar gelirse allahı düşün sadece allah karşındaymış onu görüyomuşsun gibi düşün ve korkma
sana katılıyorum cin mektubu işe yarıyorgecmiş olsun kardeşim
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
korktuğun zaman ezan oku arki
Arkadaşlar dün gece çok garip birşey oldu.Yatmadan önce berhetiye buasını okudum. Okuduktan 10dk sonra da yattım.Fakat evde sesler duymaya başladım. Haliyle korktum fakat cok uykum geldiği için de uyuya kaldım.Rüya mıydı gerçek miydi bana olanlar bilmiyorum ama yattıgım anda tekrar hareket edemedim.Sesler çogaldı.Eşime seslenmeye uyandırmaya çalıştım fakat sesim çıkmadı,hiçbiryerimi hareket ettiremedim.Yüzümün sağ tarafı felç oldu ve çarpıldı.Bunların heps, uykumda oldu.Sabaha kadar beni rahatsız ettiler.Bana görünüp görünmediklerini hatırlamıyorum ama hep seler duydum.Hamam ve yıkanma sesleri fısıltılar...Sabah oldugunda uykumda 3 kuluvallah 1 elham okumaya calıştım fakat yarım kaldı.Eşime sabah anlattıgımda ona seslendiğimi hiç duymamış.Felçli halim uyanır uyanmaz geçti.Aynı zamanda hemen dua okudum.Ama çok huzursuzum. Duadan sonra cinler mi musallat oldu acaba?
çok güzel küfürler biliyosanız onları söyleyin gerekirse kalkın tekmeleyin onlar padişah deyildir büyük ihtimal vede ciddiyim gövde dösterisi yapın
küfür mü? ilk defa duydum böyle bir sey. ben rüyamda cin gördügümde baya bi kiziyordum ona galiba küfür de ettim hatirlamiyorum.